Marino Faraguna i Franka Fonović najbolji pojedinci na Međunarodnom kickboxing Kupu „Alpe-Adria open 2014.“ održanom u Puli

Marino Faraguna i Franka Fonović najbolji pojedinci na Međunarodnom kickboxing Kupu „Alpe-Adria open 2014.“ održanom u Puli

5.5.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Na međunarodnom  kupu „ Alpe-Adria  open 2014.", u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza  i   kickboxing kluba „Lav" iz Pule, pod patronatom svjetske kickboxing federacije nastupilo je  36 klubova iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Mađarske i Hrvatske sa 363 natjecatelja. Natjecanje je održano u pointfightingu, lightcontactu i kicklightu.

Labinski natjecatelji su ostvarili značajan uspijeh osvojivši 10 odličja od kojih 2 trofeja za najbolje pojedince, 4 zlatne, 2 srebrne i 2 brončane medalje.

   Franka Fonović je osvojila tri zlata i to u poinfightingu u kategoriji do 60 kilograma i u kategoriji do 65 kilograma te u  lightcontactu u kategoriji do 60 kilograma. Sve nastupe imala je u starijim kadetkinjama. Ujedno je proglašena najboljom starijom kadetkinjom  u pointfightingu za što je nagrađena peharom.

    Marino Faraguna osvojio je zlato u pointfightingu kod seniora u kategoriji do 69 kilograma, dok je kod juniora osvojio srebro. Broncu ima u lightcontactu  u juniorima u kategoriji do 69 kilograma. Proglašen je najboljim natjecateljem kod seniora za što je nagrađen zlatnom statuom kickboxača.

  Filip Grbić osvojio je srebro u pointfightingu u kategoriji plus 47 kilograma kod mlađih kadeta, dok je u kategoriji do 47 kilograma osvojio broncu.

  Leonardo Topčagić nastupio je  pointfightingu u kategoriji do 69 kilograma u juniorima i starijim kadetima te u obje konkurencije ima broncu.

  

 

Josip Faraguna

filip grbić kickboxing kbk budokai labin leonardo topčagić franka fonović marino faraguna