Marino Faraguna i Alan Tursunović prvaci Hrvatske na Prvetsvu RH u Opatiji

Marino Faraguna i Alan Tursunović  prvaci Hrvatske na Prvetsvu RH u Opatiji

1.5.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Vijest  s kickboxing Prvenstva Hrvatske u  lightcontactu za seniore i Prvenstva Hrvatske u kicklightu za starije kadete, održanom u Opatiji, 30.04.2017. Marino Faraguna i Alan Tursunović  prvaci Hrvatske. Labinjanima 5 medalja.

  

   U nedjelju je u Opatiji , u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i  kickboxing kluba „Opatija Fight Club", održano Prvenstvo Hrvatske u lightcontactu za seniore  i prvenstvo Hrvatske u kicklightu za starije kadete. Na natjecanju na kojem je sudjelovalo 54 kickboxing kluba sa 215 natjecatelja labinski su natjecatelji osvojili 5 medalji i od kojih dva zlata, jedno srebro i dvije bronce.

 Labinski natjecatelji Marino Faraguna kod seniora i Alan Tursunović kod starijih kadeta obranili su prošlogodišnju titulu prvaka države.

    Marino  Faraguna  je u kategoriji  do  74  kilograma  osvojio   prvog  mjesto i zlatnu medalju  i time postao seniorski prvak Hrvatske za 2017. godinu u lightcontactu.   Ovogodišnja titula prvaka Hrvatske Marinu upotpunjava komplet  od jedanaest naslova  prvaka države od kojih  je 6 u  seniorskoj konkurenciji.

   Seniorsku broncu  ima  Roko Brenković u kategoriji do 69 kilograma.

  U kicklightu kod starijih kadeta Alan Tursunović  je u kategoriji do 42 kilograma  osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju i time postao državni prvak u kicklightu za 2017. godinu.  Ovo je Alanovo treće ovogodišnje zlato. Prvak Hrvatske je i u poinfightingu kod mladih i kod starijih kadeta.

   Filip Grbić je u kategoriji do 63 kilograma  osvojio srebro i time postao viceprvak Hrvatske u kicklightu za starije kadete.

 Marin Bašić ima broncu u kategoriji do 42 kilograma u kicklightu za starije kadete.

borilački sportovi alan tursunović kbk budokai labin kickboxing filip grbić marino faraguna