Luka Paliska pobjednik 5. kola Istarske zimske lige u trčanju

Luka Paliska pobjednik 5. kola Istarske zimske lige u trčanju

19.1.2016. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Sport

Luka Paliska, član Triatlon kluba Pula pobijedio je u 5. kolu Istarske zimske lige u trčanju održanom na pulskoj Verudeli. On je kružnu stazu dužine 7777 metara pretrčao za 26 minuta. Ivan Stanić iz Triatlon kluba Albona Extreme na cilj je stigao osmi, Branko Vozila iz Maraton Uljanika bio je 27., Miljenko Grozdanić iz Atletskog kluba Albina 42., a njegov klupski kolega Bruno Češljar 47.

Lučano Sošić iz Triatlon kluba Albona Extreme utrku je završio na 58. mjestu, Sandi Lukšić iz istog kluba na 110. , a njihov klupski kolega Ronald Veljak na 137. mjestu. Od labinskih trkača nastupili su još Alen Paliska, Vlado Franković, Eda Veljak, Ivana Puškarić, Sandi Milohanić i Alemka Radović Goričanec.

 

 

Na utrci je sudjelovalo 402 trkača i trkačica. Nakon 5. kola u ukupnom poretku po hendikep bodovanju prvo je mjesto preuzeo Miljenko Grozdanić iz Atletskog kluba Albona. Na drugom je mjestu Ivan Stanić iz Triatlon kluba Albona Extreme, dok je njegov klupski kolega Lučano Sošić na četvrtom mjestu.

Sljedeće, 6. kolo Istarske zimske lige u trčanju održat će se, u organizaciji Triatlon kluba Albona Extreme, u nedjelju 31. siječnja u Rapcu.

 

 

luka paliska pobjeda istarska zimska liga u trčanju trčanje sport vlado franković tk albona extreme lučano sošić alen paliska