Ljetna, vruća, pitanja Klaudia Korve

Ljetna, vruća, pitanja Klaudia Korve

8.8.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Politika

Ovogodišnje nesnosne vrućine, a očigledno potrajat će i narednih 10-tak dana, potaknule su na ovotjednoj sjednici labinskog Gradskog vijeća nezavisnog vijećnika Ulike Klaudia Korvu da upozori kako se koncesionari plaža u Rapcu ne pridržavaju ugovora, ali i na, kako je rekao nehumane uvjete na labinskoj tržnici, kako za prodavače tako i za kupce.

Primijetio je Korva kako su rabačke plaže gotovo nedostupne ta da na njima ležaljke i suncobrani zauzimaju gotovo cijelu površinu. Plaže su otvorene i nitko građanima ne brani pristup, no problema s koncesionarima ima, priznao je labinski gradonačelnik Tulio Demetlika: (ton – Tulio Demetlika).

Labinska tržnica je, podsjetio je Demetlika, 1994. godine dana u koncesiju na 25 godina tvrtki Faraguna Investment: (ton – Tulio Demetlika 1). Riječ je o tvrtki Fanum koju zastupa Željko Kovačić. A požalio se Klaudio Korva i na uvjete rada u gradskoj vijećnici za vrijeme vrućih ljetnih dana: (ton – Klaudio Korva).

Gradonačelnik Tulio Demetlika je poručio: (ton – Tulio Demetlika 2). I što reći na kraju. Koncesionari rabačkih plaža se zaista moraju dovesti u red, ali to je problem koji se ponavlja svake godine, no još uvijek se previše nije učinilo. S novim vlasnikom tržnice problemi će se rješavati pravosudnim putem, a do rujna kada će se najvjerojatnije održati sljedeća sjednica Gradskog vijeća, valjda će i vrućine splasnuti pa vijećnicima neće trebati ni lepeze.

 

 

klaudio korva politika gradsko vijeće demetlika