LEO BERNAZ NASTUPIO ZA KADETSKU REPREZENTACIJU HRVATSKE na Europe Youth Series BiH Openu natjecanju u stolno tenisu

LEO BERNAZ NASTUPIO ZA KADETSKU REPREZENTACIJU HRVATSKE na Europe Youth Series BiH Openu natjecanju u stolno tenisu

5.5.2024. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Mladi stolnotenisači i stolnotenisačice Hrvatske nastupili su od ponedjeljka, 29. travnja do petka, 3. svibnja na Europe Youth Series BiH Openu, koji se igrao u Sarajevu. Nastupio je i stolnotenisač Brovinja Leo Bernaz.

U ekipnom dijelu Hrvatska je imala nekoliko ekipa, a najveći uspjeh ostvarila je Hrvatska I (Deni Vale, Leeloo Han Vukelja, Elena Vukovac i Ante Kolak) u konkurenciji do 15 godina, koja je na kraju osvojila drugo mjesto, a u finalu su poraženi od Rumunjske s 5 : 0.

Hrvatska II (Leo Bernaz, Lana Benko, Oliver Poljak i Franka Miškić) je osvojila četvrto mjesto, a u borbi za treće mjesto poraženi su od Češke s 5 : 4.

U konkurenciji do 13 godina Hrvatska I (Nikola Jurić, Karla Ivčić, Sara Rivetti i Mateo Terihaj) je osvojila treće mjesto nakon što su s 5 : 0 pobijedili BiH.

 

U pojedinačnoj konkurenciji Bernaz je u grupi s dva poraza (Wang (GER) i Vesović (BiH)) i jednom pobjedom (Rašović (Crna Gora)) ostao trećeplasirani pa je natjecanje nastavio u B finalu. Nakon dvije pobjede (Marić (BiH) i Mališić (Crna Gora)), zaustavljen je u 1/4 B finala od Slovenca Koželja 3 : 2.

 

U paru je Bernaz igrao s Kolakom, ali su izgubili 3 : 1 već u 1/16 finala od poljske kombinacije Pakula/Michina koji su u nastavku dogurali do finala.


STK BROVINJE

stk brovinje brovinje leo bernaz sport stolni tenis