LAR: Massimo Savić u četvrtak u Rapcu pjeva Sinatru s Big Bendom HRT-a

LAR: Massimo Savić u četvrtak u Rapcu pjeva Sinatru s Big Bendom HRT-a

19.7.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Labin Art Republika ugostit će u srijedu, 20. srpnja u 21,30 kod Špine Kazalište Merlin, koje predstavom „Heidi ide u školu" donosi Heidine nove doživljaje. U ovoj je priči svima znana Heidi, plemenita i zaigrana djevojčica, stasala u školarku. Organizatori pozivaju svu djeca da pogledaju ovu prekrasnu predstavu. Ali to nije sve. Istoga dana već od 20 sati na Pjaceti ispred Malog kazališta djecu će zabavljati i nasmijati do suza jedan veseli klaun.

 

 

U sklopu programa Labin Art Republike u četvrtak, 21. srpnja na rabačkoj rivi nastupit će Massimo Savić. Zvjezdano nebo i pogled na stari grad Labin. Romantični zvuci najvećih hitova legendarnog Franka Sinatre čarobna je kombinacija kojom će vas oduševiti popularni pjevač Massimo Savić uz pratnju Big Benda HRT-a.

Osamnaest Sinatrinih hitova u interpretaciji Massimovog baršunastog baritona, dobit će posebnu čar u rabačkoj noći. Zato povedite svoju dragu osobu i pružite joj nezaboravni užitak na koncertu pod zvijezdama. Ako ste pak sami možda baš na ovom koncertu sretnete svog sudbonosnog stranca u noći. Koncert će se održati na Rivi u Rapcu, u četvrtak, 21. srpnja, u 21.30 sati. Ulaz besplatan.

 

U subotu, 23.srpnja 2011. u 19,00 sati   na Trgu u Starom gradu u off programu Labin Art Republike  održati će se koncert Puhačkog orkestra Croydon iz Velike Britanije.

 

 

Grad Labin, PR

 

Foto: ilustracija,Tportal.hr

 

 

 

 

massimo savić sinatra big bend hrt rabac lar labin art republika