Labinski HSU bira novo vodstvo

Labinski HSU bira novo vodstvo

25.5.2010. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Politika

Zamjenici predsjednika Hrvatske stranke umirovljenika, Alda Miletić i Josip Mohorović na jutros održanoj konferenciji za novinare izvijestili su o promjenama koje su nastale unutar stranke. Na posljednjoj izbornoj Skupštini izvršen je izbor organizacionih tijela.

Tada izabrani predsjednik Marijan Nikić nakon šest mjeseci dao je neopozivu ostavku na sve dužnosti bez obrazloženja. Ostavku je dala tajnica Nada Vranić a kao razlog navela je nesuglasice i nepovjerenje u Glavnom odboru. Ove je godine usvojen novi Statut sukladno kojemu se ukida na nivou gradskih organizacija Sud časti te se broj članova Nadzornog odbora povećao sa 3 na 5.

 

U Gradskoj Organizaciji Hrvatske stranke umirovljenika Labin došlo je do promjena u broju članova jer je dio članova, točnije 51, prešao u novooformljenu Općinsku organizaciju Hrvatske stranke umirovljenika u Raši. Vanredna izborna Skupština HSU-a održati će se ovoga četvrtak, a doznajemo da je kandidat za predsjednicu Alda Miletić. Jutros je izdvojila kako bi se kao predsjednica zalagala za ukidanje paušala od 25,00 kuna na cijenu vode te bi aktualizirala pitanje Doma umirovljenika u Labinu.

 

hsu politika stranka alda miletić josip mohorović nada vranić