Labinska škola rukometa započinje s novim projektom ''LJETNI KAMP – KOVARIĆI 2020''

Labinska škola rukometa započinje s novim projektom ''LJETNI KAMP – KOVARIĆI 2020''

18.6.2020. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Labinska škola rukometa ovog ljeta započinje s novim projektom pod nazivom „LJETNI KAMP – KOVARIĆI 2020“ koji je namijenjen djeci od 6 do 10 godina starosti. Projekt će se provoditi u Rapcu na raznim lokacijama Valamar Collection Girandella Resorta od 6. srpnja do 14. kolovoza. 

U tom razdoblju organizirat će se 6 grupa u trajanju od pet dana, od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 do 16 sati.  Broj polaznika po grupi će biti limitiran na 20 djece. Tijekom boravka u kampu rad s djecom bit će organiziran kroz različite sportske i društvene aktivnosti, kreativne radionice i plivanje, a o djeci će brinuti stručni tim Labinske škole rukometa pod vodstvom Adrijane Prosenjak  te 3 voditelja po grupi. 
 
Cijena po polazniku za jedan termin/grupu je 550,00 kuna, a u cijenu je uključeno: dvije majice ljetnog kampa KOVARIĆI 2020, doručak, međuobrok i ručak, rekviziti potrebni za navedene aktivnosti i ostale aktivnosti vožnja vlakićem, igraonice, posjet vodenom parku. Za trenutne članove Labinske škole rukometa cijena je 450,00 kuna. Partner u projektu Labinske škole rukometa su tvrtka Valamar koja je osigurala lokacije za provedbu projekta te Valfresco direkt zadužen za pripremu i posluživanje doručka i ručka za sve polaznike. Za više informacija te prijave  potrebno je obratiti se  na broj 091 534 1812 ili na mail labinska.skola.rukometa@gmail.com.

ljetni kamp škola rukometa kovarići adriana prosenjak