LABINSKA ROCK REPUBLIKA PRED PULSKOM PUBLIKOM - u petak 17. 04.2015. u Rock Caffeu Pula

LABINSKA ROCK REPUBLIKA PRED PULSKOM PUBLIKOM - u petak 17. 04.2015. u Rock Caffeu Pula

15.4.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

15 bendova, 15 novih autorskih pjesama nastalih u manje od godinu dana  na jednom mjestu - i sve to iz jednog malog, post-industrijskog grada na istoku Istre. Okupljeni koncem 2014. na kompilaciji "Labinska scena Vol.1" u izdanju nezavisnog (anti)labela OSA Media, također iz Labina, ovi bendovi i solo izvođači predstavljaju najkreativnije glazbeno razdoblje u povijesti svoga grada. 

 

Žanrovski raznoliki, kao scena i glazbeni kolektiv ujedinjeni, labinski su nezavisni i alternativni glazbenici krenuli na promociju svoje scene i svoje kompilacije po Hrvatskoj i regiji. Prva stanica bila je Rijeka, kultni OKC "Palach"u kojem su se prošli petak 10. travnja labinjani predstavili nastupom pet bendova u gotovo četiri sata svirke.

 

Još jedan će dio svojih izvođača Labinska scena predstaviti ovoga petka 17. travnja u Puli, u kultnom Rock Caffeu. Ljubitelje rocka i alternativne glazbe očekuje upoznavanje šarolike glazbene ekipe rudarskog grada. Tako će se na maleni stage pulskog Rocka popeti indie rockeri s međunarodnim iskustvom "The Orange Strips", hvaljeni blueseri "Vaanka Schkvare", energični hard rock/hip-hop crossover kolektiv I pobjednici ovogodišnjeg Festivala Labinskih Bendova "We Stand United", te dva intrigantna kantautora:  Predrag Ljuna Pepe i mladi i nadareni "mistik s gitarom" Ernest.

 

Na promociji moći će se naći CD kompilacija "Labinska scena Vol.1" kao i druge kompilacije i autorski CD-i, albumi i EP-i izdavača OSA Media.
Promocija započinje već u 21:00 i to projekcijom video spotova labinskih bendova te promocijskog spota "Ovo Je Labin".
Ulaz je besplatan.

 

PR

 

 


 

rock caffe labin labinska scena the orange strips predrag ljuna rock ernest