LabINmusic Festival nagradna igra: odgovorite na nagradna pitanja - Agencija Vozila i LC Labin.com Vam poklanjaju 5 x 1 ulaznicu

LabINmusic Festival nagradna igra: odgovorite na nagradna pitanja - Agencija Vozila i LC Labin.com Vam poklanjaju 5 x 1 ulaznicu

9.6.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Na Dubrovi će se 20. lipnja održati glazbeni event Labinmusic, a nastupit će Hladno pivo, Marijan Ban, Gustafi i Nola. Organizator koncerta je Agencija Vozila a pokrovitelj Grad Labin.

Nastupaju:

HLADNO PIVO
www.myspace.com/hladnopivopunk

MARIJAN BAN
www.marijanban.hr

GUSTAFI
www.myspace.com/gustafi

NOLA
www.myspace.com/nolapula

U 6 sati koncerta zabavljat će vas legende hrvatske pop-rock scene: Marijan Ban sa nezaboravnim hitovima Daleke Obale, legendarni Gustafi napravit će još jednu štalu, a na kraju trenutno najveći hrvatski rock band Hladno pivo. Zadnja vijest je da će nakon pauze od 10 godina nastupiti i grupa Nola u sklopu promocije svog novog albuma. Ulazi se otvaraju u 20.00 sati, a u 21.00 sat prvi nastup imati će grupa Nola.

Organizatori se nadaju sunčanom danu, no u slučaju da ih vrijeme iznevjeri na parkiralištu će podignuti šator, a vozila će preseliti na stanicu za tehnički pregled.

Ulaznice su već u prodaji po cijeni od 90,00 kuna, dok je cijena na dan koncerta 115,00 kuna.

Pretprodajna mjesta:

LABIN - Agencija Vozila, Caffe bar Spider, Caffe bar Valentino
PULA - Centar cd shop
RIJEKA - Dalas music shop
PAZIN - Frizerski salon AS
POREČ - Much music shop
ROVINJ - Music shop Link
 
 
LC Labin.com poklanja 5 x 1 kartu najsretnijim dobitnicima koji točno odgovore na nagradna pitanja na ovom internetskom portalu u razmaku od svaka dva dana. Prvog sretnika izvlačimo već sutra točno u 20h. 
U razdoblju do 20. lipnja, kada će se održati ovaj festival, promovirati će se svi izvođači ovog glazbene manifestacije za koji je ambicija da se u narednim godinama proširi na festival koji bi trajao više dana.
 
 
 

 

nola manifestacija festival labininmusic agencija vozila gustafi hladno pivo marijan ban alen vozila dubrova