Labinmusic Festival 2011: Elektronski spektakl u Labinu!

Labinmusic Festival 2011: Elektronski spektakl u Labinu!

17.6.2011. // Vozila - event agency // Objavljeno u kategoriji Glazba

Labinmusic Festival 2011 ponovo će se održati na open air pozornici u starom dijelu Labina, jer je osim glazbe, ona ključni čimbenik atraktivnosti samog festivala zbog pogleda na more i Labin. Festival je ove godine okrenut elektronskoj glazbi, u kojoj će ugostiti dva imena sa samog vrha elektronske glazbene scene, a to su Luke Fair (CAN) i  Steve Porter (USA). Dozu ekskluzivnosti ovog nastupa daje činjenica da oboje nisu nastupali u Hrvatskoj više od dvije godine te da je nastup na Labinmusic festivalu i jedina prilika za sve ljubitelje house glazbe u zemlji da ih vide uživo ove godine. Uz spomenuti dvojac, na glavnoj večeri nastupa jedan od najboljih hrvatskih DJ-a - Mark Ash te vrlo kvalitetne domaće snage Andrej & Dropi i Nin-o-Rex.
 
Timetable:

22:00h - 23:15h Nin-o-Rex
23:15h - 00:30h Andrej & Dropi
00:30h - 03:00h LUKE FAIR (CAN)
03:00h - 05:00h STEVE PORTER (USA)

05:00h - 06:00h Mark Ash
 

U prve dvije godine, kiši usprkos, festival je posjetilo preko 4000 ljudi iz svih krajeva Lijepe naše, a organizatori se nadaju da će lijepo vrijeme ove godine privući još više posjetitelja željnih dobre zabave. Labinmusic festival će i ove godine zadržati najviši produkcijski nivo, po čemu je i postao prepoznatljiv.

 

Uz mnoštvo svjetlosnih efekata, velike video zidove, veliki sound sistem i vrhunske izvođače, ovaj Festival vraća Labin na kartu najboljih provoda ovog ljeta na našoj obali.

 

 

 

 Festival svoja vrata otvara u subotu već u 21:30 sati.

 

After Party  @ Dubrova

 

Odmah nakon završetka glavne večeri, kreće after party na labinskoj Dubrovi na koje će goste zabavljati DJ Mark Ash i DJ Evardz.

 

Steve Porter

Steve Porter je na čelu buduće generacije umjetnika elektronske glazbe, čiji široki talent obuhvaća neponovljiv DJ stil, međunarodne gaže, i visoko kvalitetnu produkciju izdanu na vlastitoj uspješnoj PH Recordings etiketi. Njegov jedinstveni spoj energetske plesne glazbe uključuje različite stilove stopljene u eklektičan mix funky house ritmova, neobičnih preokreta i tech zvukova začinjene vlastitim re-editima i mixevima. Njegova se vlastita etiketa “PH Recordings” fokusira na predstavljanje novih umjetnika iz Boston kolektiva, druge globalne produkcije u usponu te njegove vlastite produkcije. Njegov najnoviji “Control” EP je izašao na Beatportu i predstavlja drugo vlastito long-play izdanje.

 

 

 

Luke Fair

Jedan od najprizemnijih umjetnika koje možete upoznati danas, nije klišej reći da je Luke-u bitna samo glazba. Nikada egocentrik, nit se držao visoko, Luke je rađe odabrao da glazba definira njegovu karijeru. Time je on potiho postao globalni junak odanih fanova, te DJ-a i producenata koji žude za dušom i energijom zvuka koji Luke Fair pruža.

 

 

Držeći se klasičnih house korijena, Luke je uvijek ostao vjeran svom stilu groovy house-a, te techno i progressive electro zvuku. On i dalje provodi bezbroj sati prilagođavajući glazbu sebi i zauvijek će biti dj koji zarađuje pozornost na plesnom podiju kroz fokus i predanost za dj pultom, i izvan. Na svom putu do naslovnog statusa, Luke je zaradio simpatije Sasha-e, John Digweeda i Deep Disha, dok nastupima širom svijeta stječe potporu za svoje legendarne napore. Alternativna scena nestrpljivo čeka sljedeći Luke Fair-ov uradak, znajući da će biti izrađen posebnom pažnjom i preciznošću.

 

 

 Početak:

21:30h

 

After Party:

06h - 12h


Ulaz:
140,00 kn

Info:
095/8246096
 

Labinmusic Festival Labin Đil Luke Fair Steve Porter After Party Dubrova Vozila Facebook Mark ash Andrej&Dropi Evardz Nin-o-reX