LabINmusic Festival @ Dubrova Labin: Hladno pivo, Marijan Ban, Gustafi, Nola (Audio)

LabINmusic Festival @ Dubrova Labin: Hladno pivo, Marijan Ban, Gustafi, Nola (Audio)

4.6.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Jutros je na Dubrovi održana konferencija za novinare povodom eventa Labinmusic. Riječ je o koncertu koji će se održati 20. lipnja na istoj lokaciji, a na kojemu će nastupiti  Marijan Ban, Hladno pivo, Gustafi i Nola. Projekt je nastao iz ideje da grad dobije glazbeni festival s bogatom ponudom kvalitetnih nacionalnih i internacionalnih izviđača. Organizator Alen Vozila izdvojio je (Prilog Alen Vozila).

Labinmusic event realizirati će se pod pokroviteljstvom Grada Labina stoga je konferenciji prisustvovao i gradonačelnik Grada Labina Tulio Demetlika koji je o projektu izdvojio (Prilog Tulio Demetlika).

Gabrijela Jelenić ispred grupe Nola koja nakon deset godina izdaje album, oduševljena je pozitivnim kritikama na novi singl (Prilog Gabrijela Jelinić). Grupa će prvi nastup održati upravo na Dubrovi. 

Organizatori se nadaju sunčanom danu, no u slučaju da ih vrijeme iznevjeri na parkiralištu će podignuti šator, a vozila će preseliti na stanicu za tehnički pregled.

Ulaznice su već u prodaji po cijeni od 90,00 kuna, dok je cijena na dan koncerta 115,00 kuna.

 

U 6 sati koncerta zabavljat će vas legende hrvatske pop-rock scene: Marijan Ban sa nezaboravnim hitovima Daleke Obale, legendarni Gustafi napravit će još jednu štalu, a na kraju trenutno najveći hrvatski rock band Hladno pivo.


Zadnja vijest je da će nakon pauze od 10 godina nastupiti i grupa Nola u sklopu promocije svog novog albuma.


Ulazi se otvaraju u 20.00 h, a u 21.00 h prvi nastup imati će grupa Nola.
Karte u pretprodaju dolaze u ponedjeljak 01.06. po cijeni od 90,00 kn.
Pretprodajna mjesta:


LABIN- Agencija Vozila, Caffe bar Spider, Caffe bar Valentino
PULA - Centar cd shop
RIJEKA - Dalas music shop
PAZIN - Frizerski salon AS
POREČ - Much music shop
ROVINJ - Music shop Link

 

Izvor audio priloga Radio Labin

 

labinmusic festival labinmusic festival agencija vozila dubrova zabava glazba koncert nola hladno pivo gustai marijan ban