Stampar M - Stampar

Labinjanka Franka Batelić u finalu Showtimea Nove TV

Labinjanka Franka Batelić u finalu Showtimea  Nove TV

24.10.2007. // Novi foji // Objavljeno u kategoriji Zabava

Labinska gimnazijalka i dugogodišnja članica zbora Minicantatnti, Franka Batelić iz Rapca, plasirala se u finale Showtimea, televizijskog spektakla, u kojemu iskusna producentska ekipa ovoga puta ne traži samo pjevača, nego i hit godine svake subote od 22. rujna u 20 sati na Novoj TV!
Kamere Nove TV krajem ljeta krenule su na turneju u potragu za novim i neotkrivenim glazbenim talentima. Cjelodnevne audicije održavale su se u gradovima diljem Hrvatske - u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu, a pred članovima žirija koji čine Jacques Houdek, Ivana Husar i Fashion Guru Boris Banović, izredalo se nešto više od tisuću kandidata! U daljnjem natjecanju, od dvjestotinjak najtalentiranijih slavuja žiri je, uistinu teškom mukom, morao izbaciti vrhunske talente i izdvojiti 20 najboljih, 20 polufinalista koji nastavljaju svoj put u Showtime natjecanju. Među njima je i Franka Batelić.
Dvadeset najboljih stručni tim će učiti pjevanju, koreografiji, raditi na njihovom stylingu, te ih pripremiti za zvjezdani put. Samo 16 finalista ulazi u nezaboravni live Showtime, koji će predstaviti i pet glazbenih producenata. Njihov je zadatak napraviti originalne pjesme za finaliste, trenirati ih za interpretaciju i stvoriti hit godine. Uz žiri, o sudbini finalista odlučuje i publika.
Kulminacija showa dogodit će se u velikom finalu krajem godine, nagrada pobjedniku - pjevaču godine bit će snimanje hita godine, suradnja s poznatim glazbenim producentima i aranžerima, TV promocija za kreiranje pjevačke karijere i prvi samostalni nastup. Uz profesionalni pristup, kakav je prisutan u svjetskom showbusinessu, pobjednik će proći cijeli proces produkcije - od otkrivanja, lansiranja do promoviranja - i postati i ostati pjevač godine koji već u startu ima prepoznatljiv hit godine!

nastup zabava finale Franka Batelić Showtime