Stampar M - Stampar

Labinjanima 7 odličja na PH u pointfightingu i lightcontactu u Poreču

Labinjanima 7 odličja na PH u pointfightingu i lightcontactu u Poreču

2.5.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Vijest  sa  Prvenstva Hrvatske u pointfightingu  za juniore i Prvenstva Hrvatske u lightcontactu za starije kadete,  održanom u Poreču, 30.04.2016. Labinjanima 6 medalji.  

  

   U subotu je u Poreču , u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i  domaćeg kickboxing kluba „King", održano Prvenstvo Hrvatske u pointfightingu   za  juniore i Prvenstvo Hrvatske u lightcontactu  za starije kadete, na kojem je nastupalo 222 natjecatelja iz 50 klubova.  

   Sa ovog  prvenstva Labinjani se vraćaju sa 6 medalja: 2 zlatne, 1 srebrna i 3 brončane .  

   Filip Grbić je u point fightingu kod juniora u kategoriji  do  57  kilograma osvojio  treće  mjesto i brončano odličje, kao i Roko Brenković u kategoriji do 69 kilograma.

    Kod juniora zlato imaju  Leonardo Topčagić u kategoriji do 84 kilograma i David Samarđić u kategoriji plus 94 kilograma koji su zlata dobili odustajanjem protivnika. Oni su ujedno juniorski viceprvaci Hrvatske u kicklightu.

    Alan Tursunović ponovo je oduševio. Osvojio je srebro u lightcontactu kod starijih kadeta u kategoriji do 42 kilograma i time postao viceprvak Hrvatske za 2016. godinu. Alan je ujedno i viceprvak u pointfightingu.

   U lightcontactu kod starijih kadeta brončanu medalju osvojio je Filip Grbić u kategoriji do 57 kilograma.

 

 

 

 

PR

 

 

kbk budokai labin kbk budokai kickboxing alan tursunović roko brenković filip grbić