Labinjanima 4 medalje na Prvenstvu Hrvatske u kicklightu za seniore i juniore

Labinjanima 4 medalje na Prvenstvu Hrvatske u kicklightu za seniore i juniore

11.4.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

U subotu je u Opatiji, u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i  domaćeg kickboxing kluba , održano Prvenstvo Hrvatske u kicklightu za  seniore i juniore te Prvenstvo Hrvatske u K1 za juniore, na kojem je nastupalo 36  kluba sa 157 natjecatelja.

 

Labinski su natjecatelji nastupali u disciplini kicklight, tj. u disciplini gdje su dozvoljeni i udarci u noge. Premda su Labinjani vičniji udarcima od pojasa na gore i na ovom su natjecanju osvojili 4 medalje.   Marino  Faraguna  je  na ovom Prvenstvu u kategoriji  do  69  kilograma osvojio  drugo  mjesto   i time postao  viceprvak Hrvatske za 2016. godinu.  Ovo je treća medalja za Marina na Prvenstvima Hrvatske u ovoj godini. Prvak je Hrvatske u pointfigtingu i u lightcontactu.

 

Kod juniora srebro imaju  Leonardo Topčagić  u kategoriji do 84 kilograma, a David Samarđić u kategoriji plus 94 kilograma.

Filip Grbić je kod juniora ostao na bronci u kategoriji do 57 kilograma,dok je Roko Brenković u borbi za medalju poražen od viceprvaka Hrvatske u kategoriji do 69 kilograma.

Ovo je Labinjanima 17 medalja na prvenstvu Hrvatske, te su za 4 medalje premašili prošlu godinu.

 

 

PR

 

 

 

 

kickboxing leonardo topčagić roko brenković prvenstvo hrvatske kbk budokai labin marino faraguna david samarđić filip grbić