Labinjanima 15 medalji i 2 pehara na Internacionalnom memorijalnom kickboxing turniru u Slunju

Labinjanima 15 medalji i 2 pehara na Internacionalnom memorijalnom kickboxing turniru u Slunju

3.4.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Na natjecanju  memorijalni kup “ Josip Jović“ u spomen prvom poginulom hrvatskom redarstveniku i branitelju, u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i kickboxing  kluba „Škorpion“ iz  Zagreba, koji se održao 31.3. u Slunju,  nastupilo je 32  klubova iz 3 države sa 339  natjecatelja  .

Labinski natjecatelji su nastupali u pointfigtingu te osvojili  15 medalja : - 4 zlata, 6 srebra,5 bronci,  te dva pehara za najuspješnije pojedince.

Zadovoljstvo je vidjeti da su podjednako uspješni bili i oni najmlađi i oni najstariji. Ponovo je sjajna  bila Laura Batelić koja je osvojila dva zlata kod djevojčica i to u kategorijama do 25 i 28  kilograma. Bila je i najuspješnija natjecateljica kod djevojčica za što je nagrađena peharom.

Marino Faraguna  osvojio je dva zlata  u kategoriji do 79 i 84  kilograma kod seniora, za što je nagrađen peharom za najuspješnijeg pojedinca.

Dva srebra ima Aleksander Glavičić u pointfightingu  u kategoriji do 52 i 57 kilograma kod  starijih kadeta.

Isti učinak imao je i  Roko Brenković kod seniora  koji je osvojio dva srebra  u kategoriji do 74  i 79 kilograma.

Srebrom i broncom su se zadovoljili Marin Bašić kod mlađih i starijih kadeta do 47 kilograma kao i Sandy Žunić kod mlađih kadeta do 32 kilograma.

Dvije bronce imaju Antonio Sušilo kod dječaka do 28 kilograma i Victoria Pekas kod mlađih kadetkinja do 37 kilograma.


Josip Faraguna

kick boxing budokai labin josip jović slunj škorpion zagreb laura batelić marino faraguna aleksander glavičić roko brenković marin bašić sandy žunić antonio sušilo victoria pekas