Labinjanima 14 odličja na kickboxing natjecanj „Otvoreni kup Topusko“ održanom u Topusku 26.10.2013

Labinjanima 14 odličja na kickboxing natjecanj „Otvoreni kup Topusko“ održanom u Topusku   26.10.2013

29.10.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Na natjecanju, u organizaciji  Hrvatskog kickboxing saveza  i  kickboxing  kluba „Tigar Karlovac",  nastupilo je 28  klubova iz Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske sa 296  natjecatelja.

   Labinski kickboxing  klub ostvario je  uspjeh sveukupno osvojivši 14 odličja :  4 zlatna,  4 srebrna  i  6 brončana.

Labinski državni prvaci i reprezentativci besprijekorno odrađuju ove turnire osvajanjem  zlata.

   Dvostruko zlato  osvojila je Franka Fonović u pointfightingu i lightcontactu kod starijih kadetkinja u kategoriji do 55 kilograma. Marino Faraguna nastupio je u lightcontactu i kicklightu u konkurenciji juniora u kategoriji do 63 kilograma te superiorno osvojio prva mjesta i zlatne medalje.      

   Uspjehu labinskog kluba pomogli su i  dvostruki osvajači medalja u svojim kategorijama  Alma  Franković brončana kod djevojčica i mlađih kadetkinja,  Chiara Franković brončana kod djevojčica te srebrna kod starijih kadetkinja, Ivan Augustinović, srebrni u lightconatctu a brončani u pointfightingu  kod juniora u kategoriji do 74 kilograma, Leila Pilaković, srebrna u lightcontactu a brončana u pointfightingu kod starijih kadetkinja u kategoriji do 55 kilograma.

   Filip Grbić osvojio je brončanu medalju kod mlađih kadeta u kategoriji do 47 kilograma, a Toni Hrelja srebrnu,  također  kod mlađih kadeta ali u kategoriji do 32 kilograma.

 

 

Josip Faraguna

kbk budokai labin kbk budokai natjecanje kickboxing