Labinjanima 14 odličja na kickboxing natjecanju `Otvoreni kup Topusko`

Labinjanima 14 odličja na  kickboxing natjecanju `Otvoreni kup Topusko`

30.10.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Izvještaj sa  kickboxing natjecanja „Otvoreni kup Topusko" održanom u Topusku   28.10.2017.  Labinjanima  14  medalja.  Roko Brenković i Marino Faraguna najbolji pojedinci na natjecanju.

  

Na natjecanju, u organizaciji  Hrvatskog kickboxing saveza  i  kickboxing  kluba „Tigar Karlovac",  nastupilo je 32  klubova iz Slovenije,  Bosne i Hercegovine i Hrvatske  sa 283 natjecatelja.

Labinski kickboxing  klub se vratio kući sa  dva  pehara za najuspješnijeg pojedinca i  14  medalji od kojih  :  4 zlatne,  4 srebrne  i  6 brončane.

Roko  Brenković osvojio je dvije zlatne medalje u lightcontactu kod juniora u kategoriji  do 74 i 84 kilograma, i time proglašen najuspješnijim juniorom za što je nagrađen posebnim peharom.

Ostali   labinski  natjecatelji nastupali su u disciplini pointfightinga i  dobro su odradili ovo natjecanje.

Marino Faraguna, kojemu je zbog obaveza na kineziološkom fakultetu bio upitan nastup, osvojio je  zlato  kod seniora u kategoriji  do 79 kilograma, a ujedno je  proglašen najuspješnijim seniorom za što je nagrađen posebnim peharom.

Alan Tursunović  nastupio je u kategoriji do 42 kilograma u mlađim kadetima gdje je osvojio zlato.

Laura Batelić osvojila je dva   srebra   kod djevojčica u kategoriji do 25  i do 28 kilograma,  Greta Bolterstein srebro kod djevojčica plus 32 kilograma a Lucas Hrvatin Jugovac srebro kod starijih kadeta do 57 kilograma.

Dvije bronce imaju Marin Bašić kod mladih i starijih kadeta do 47 kilograma,  kao i Sandy Žunić kod mladih kadeta u kategoriji do 32 i 37 kilograma,       Victoria  Pekas  kod djevojčica plus 32 kilograma a Filip Bašić kod dječaka u plus 32 kilograma.

kbk budokai labin kickboxing roko brenković marino faraguna