Labinjani osvojili sedam odličja na Međunarodnom kickboxing natjecanju `Ilidža open 2016` u Sarajevu

Labinjani osvojili sedam odličja na Međunarodnom kickboxing natjecanju `Ilidža open 2016` u Sarajevu

29.2.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Vijest sa internacionalnog natjecanja u kickboxingu „Ilidža open 2016." održanom 27.02.2016.u Sarajevu. Labinjani  osvojili  7  medalja: 5 zlatnih, jednu srebrnu i jednu brončanu.

Marino Faraguna najbolji senior u pointfightingu.

    

Na  kickboxing  natjecanju  u organizaciji  Kickboxing saveza Bosne i Hercegovine i  kickboxing akademije   Ilidža nastupili su  natjecatelji iz 59 klubova sa preko  400 natjecatelja iz 4 države. Labinjani su  osvojili  7 medalja:  5 zlatnih,  jednu srebrnu  i jednu brončanu.

 

Najuspješniji  u labinskoj ekipi Marino Faraguna osvojio je dva zlata,i to  u pointfightingu kod seniora u kategoriji do 74 kilograma i  u kategoriji do 84 kilograma.   

Proglašen je i najboljim natjecateljem u pointfightingu kod seniora za što je nagrađen peharom.

 

Filip Grbić je u pointfightingu osvojio  zlato  kod  starijih kadeta u kategoriji do 57 kilograma, a kod juniora u kategoriji do 57 kilograma  osvojio je srebro.

 

Alan Tursunović je u pointfightingu  osvojio dva zlata  kod  starijih kadeta u kategoriji do 42 kilograma i  kod mlađih kadeta  u kategoriji do 37 kilograma, dok je kod mlađih kadeta u kategoriji do 42 kilograma osvojio broncu.

 

 

 

PR

 

 

marino faraguna filip grbić alan tursunović kickboxing kbk budokai labin kbk budokai