Labinjani osvojili 8 odličja na Internacionalnom kickboxing natjecanju u Kutini

Labinjani osvojili 8 odličja na Internacionalnom kickboxing  natjecanju  u Kutini

19.11.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Na natjecanju, u organizaciji  Hrvatskog kickboxing saveza  i domaćeg kickboxing  kluba , nastupilo je 274 natjecatelja iz 42 klubova Slovenije,  Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

 

   Labinski natjecatelji  su na ovom natjecanju nastupali u disciplini semi i lightcontacta te  osvojili  8 odličja : - 3 zlatna i  5  brončanih,.

   

   Marino Faraguna je ponovo bio najuspješniji u labinskoj ekipi. Nastupio je u seniorima  jer nisu bili organizirani nastupi u juniorima u semi i lightcontactu. U finalnom meču u kategoriji do 63 kilograma pobijedio je domaćeg predstavnika, i time se odužio za poraz koji mu je protivnik nanio na seniorskom prvenstvu Hrvatske u semicontactu, kada ga je ovaj zaustavio u borbi za finale. Marino ima zlato i u kategoriji do 57 kilograma.

   Ivan Augustinović osvojio je zlato u starijim kadetima u lightcontactu u kategoriji do 69 kilograma.Pokazao je što je fair play u sportu. Iako je od proglašenja pobjednikom zbog nedolaska protivnika na borilište prošlo sat vremena, Ivan je svejedno, na molbu protivničkog trenera, ušao u ponovljeni meč i pokazao da je bolji od svog protivnika.

  Trećeplasirani ili brončane medalje ima  Filip Grbić i to  dvije   u  starijim  i mladim kadetima u kategoriji do 42 kilograma,  Leila Pilaković  u kategoriji do 55  i 60 kilograma u starijim kadetima, a Chiara Franković u konkurenciji djevojčica u kategoriji  plus 32 kilograma. Svi  u semicontactu.

Josip Faraguna

kickboxing budokai kbk budokai labin marino faraguna ivan augustinović filip grbić leila pilaković josip faraguna