Labinjani osvojili 6 odličja na PH u kicklightu za starije kadete u Benkovcu

Labinjani osvojili 6 odličja na PH u kicklightu za starije kadete u Benkovcu

30.5.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Vijest  s kickboxing Prvenstva Hrvatske u kicklightu za starije kadete, te prvenstvo Hrvatske u lightcontactu za juniore  održanom u Benkovcu, 28.05.2016. Alan Tursunović i Filip Grbić  prvaci Hrvatske. Labinjanima 6 medalja.

  

   U subotu je u Benkovcu , u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i  domaćeg kickboxing kluba „Velebit" , održano Prvenstvo Hrvatske u kicklightu za starije kadete i Prvenstvo Hrvatske u lightcontactu  za juniore.  Na natjecanju na kojem je sudjelovalo 44 kickboxing kluba sa 192 natjecatelja labinski su natjecatelji osvojili 6 medalji od kojih 2 zlata, 1 srebro i 3 bronce.

   Na Prvenstvu Hrvatske u kicklightu  za starije kadete Filip Grbić  je u kategoriji  do  52  kilograma ponovio uspjeh od prošle godine osvajanjem   prvog  mjesta i zlatne medalje  i time postao  prvak Hrvatske  za 2016. godinu. Ovo je Filipu četvrta titula prvaka Hrvatske.

  Više nego sjajan bio je Alan Tursunović, mladi labinski borac, koji je nakon dva srebra na prvenstvima Hrvatske u 2016-toj godini u pointfightingu i lightcontactu kod starijih kadeta, pozlatio medalju i time postao prvak Hrvatske u kicklightu za starije kadete u kategoriji do 42 kilograma.

   Na Prvenstvo Hrvatske u lightcontactu  za juniore srebro je osvojio Roko Brenković u kategoriji do 69 kilograma i time postao viceprvak Hrvatske za 2016_tu godinu. Juniorske bronce imaju  u kategoriji do 57 kilograma Filip Grbić, u kategoriji do 84 kilograma Leonardo Topčagić, te  David Samarđić u kategoriji plus 94 kilograma.

  Osvajanjem  29  medalji na prvenstvima Hrvatske u 2016-toj godini, čak16 više nego lani, labinski su natjecatelji potvrdili povećanje svoje kvalitete.

 

PR

 

 

kbk budokai labin kickboxing marino faraguna alan tursunović filip grbić