Labinjani osvojili 10 odličja na Internacionalnom kickboxing natjecanju „Prnjavor open 2014

Labinjani osvojili 10 odličja na Internacionalnom kickboxing natjecanju   „Prnjavor open 2014

3.11.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Vijest sa Internacionalnog kickboxing natjecanja   „Prnjavor open 2014."održanom u Prnjavoru (BiH). Labinjani osvojili 10 odličja.  Filip Grbić najbolji kadet.

  

  Na natjecanju, u organizaciji  kickboxing saveza BiH i domaćeg  kickboxing  kluba „Gard" , nastupilo je 114  natjecatelja iz  19 klubova Hrvatske, Srbije i domaćina Bosne i Hercegovine

  Na ovom  internacionalnom natjecanju,  labinski su se natjecatelji isticali svojom kvalitetom, te se sa  natjecanja  vratili kući sa 10 medalja : - 8 zlatnih i  dvije  srebrne, te jednim peharom za najboljeg pojedinca.

   Četiri  zlatne medalje  ima  Filip Grbić, i to dva zlata kod mlađih kadeta u poinfightingu u kategoriji do 47 kilograma i u kategoriji plus 47 kilograma, te dva zlata kod starijih kadeta u kategoriji do 47 kilograma u pointfightingu i lightcontactu. Filip je proglašen najboljim kadetom za što je nagrađen peharom. Na zadnja tri turnira tri puta je proglašavan najboljim natjecateljem.

  Trostruko zlato ima Leonardo Topčagić. Dva zlata ima u pointfightingu kod juniora u kategoriji do 74  i 79 kilograma, a treće zlato ima u starijim kadetima u kategoriji plus 69 kilograma.

  Zlato je osvojio i Ivan Augustinović u lightcontactu kod  juniora u kategoriji do 74 kilograma, dok je dva srebra osvojio  u pointfightingu kod juniora u kategorijama do 74 i 79 kilogram.

 

PR

 

 

kickboxing ivan augustinović filip grbić kbk budokai labin kbk budokai leonardno topčagić