Labin: Župne obavijesti - procesija na dan Tijelova

Labin: Župne obavijesti - procesija na dan Tijelova

16.6.2014. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Društvo

• U srijedu 18. lipnja u Podlabinu je sajam pa će župnik biti cijeli dan u crkvi sv. Franje na raspolaganju za duhovni razgovor, ispovijed, druželjubiv razgovor za svoje župljane i sve druge posjetitelje.

• U četvrtak je Tijelovo. Sveta misa je u crkvi sv. Franje u 9:00 sati, u Raši u 10:00, a na Marcilnici nema mise. Navečer je u 19:00 sati misa u crkvi Rođenja Blažene Djevice Marije, a potom svečana procesija od starog grada do crkve svetog Franje u Podlabinu. Pozivaju se sva školska djeca i omladina kao i njihovi roditelji, osobito prvopričesnici i ministranti, sav ostali vjernički puk, svi članovi župnih pastoralnih vijeća, vjerskih udruga: Caritasa, Svetog Vinka Paulskog, Hrvatskog katoličkog zbora „Mi“, svi pjevači u župama, čitači i druge osobe u crkvenoj službi. Pozivaju se općinski, kulturni djelatnici, intelektualci, profesori, nastavnici, društvene i javne osobe, privrednici i drugi. Dobro došli su kao gosti svi ljudi dobre volje.

• U subotu, 21. lipnja u Svetoj Nedelji će se s početkom u 10 sati održati susret ministranata.

• Caritas i dalje prima donacije za poplavljena područja: higijenske potrpštine, donje rublje, dječju odjeću, pelene za djecu i odrasle, trajnu hranu, bijelu tehniku. Vrata Caritasa otvorena su srijedom 17:00 do 18:30 u pastoralnom centru sv. Josip.

tijelovo procesija župa rimokatoličanstvo katolici vjera religija katolicizam