Labin: Vlasnik restorana napao suprugu, pokćerku i radnicu

Labin: Vlasnik restorana napao suprugu, pokćerku i radnicu

2.2.2024. // Index.hr // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

Vlasnik restorana Bukaleta u Labinu u subotu, 27. siječnja, fizički je napao suprugu, pokćerku i još jednu djelatnicu. Neslužbeno doznajemo kako je 47-godišnjak u večernjim satima prvo počeo daviti suprugu, u čemu ga je pokćerka pokušala spriječiti, ali je napao i nju.

Zatim je napao i 22-godišnju djelatnicu koja je sišla s kata i vidjela što se događa. Žrtve su se nakon napada zajedno uputile u policijsku postaju, gdje su dale iskaz. Policija je izašla na teren i privela vlasnika u restoranu, u kojem se napad i dogodio. 


Žrtve završile na Hitnoj


Neslužbene informacije kojim raspolažemo govore kako je 47-godišnjak i ranije bio sklon agresivnom i nasilničkom ponašanju. Žrtve su se nakon davanja iskaza uputile na Hitnu, gdje su im liječničkim pregledom utvrđene tjelesne ozljede.

U posjedu smo medicinskih nalaza koji potvrđuju da su žrtve u pratnji policijskog osoblja došle na Hitnu zbog nasilja koje se dogodilo na radnom mjestu. 22-godišnjoj djelatnici su evidentirane površinske ozljede lica i uha te kontuzija kralježnice.

Kada je sišla s kata i vidjela nasilje, počinitelj ju je uhvatio za vrat i srušio na pod. Udarila je desnom stranom leđa. Kao posljedicu pada, osjećala je bolove u desnom dijelu leđa i desnom uhu.

Šakama udarao pokćerku

35-godišnjoj pokćerki osumnjičenog evidentirane su površinske ozljede glave i vlasišta te kontuzije lica i vrata. Stradala je kada je pokušala zaustaviti sukob majke i očuha. Počinitelj ju je povukao za kosu, prilikom čega je ona udarila glavom u pod.


Poslije toga ju je udarao šakama po licu i desnom ramenu. Liječnici su naveli kako 35-godišnjakinja nakon napada osjeća glavobolju te bolove u području desne strane vrata i ispod desnog oka. Uočili su i crvenilo na vratu. 


Određen mu istražni zatvor

Iz Policijske uprave istarske odgovorili su na naš upit o navedenom slučaju fizičkog nasilja u restoranu. "Labinska policija je 27. siječnja u kasnim večernjim satima zaprimila prijavu fizičkog napada u naselju Dubrova.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je kako je 47-godišnjak počinio kaznena djela prijetnje i tjelesne ozljede. Muškarac je uhićen te je 28. siječnja u večernjim satima predan u pritvorsku jedinicu policije nakon čega mu je određen istražni zatvor", poručili su iz policije.


Link


Foto: MUP


policija napad premlaćivanje tjelesna ozljeda