Labin: Velečasni pamfletom poziva roditelje učenika na pobunu protiv zdravstvenog odgoja u školama (dostupno za preuzimanje)

Labin: Velečasni pamfletom poziva roditelje učenika na pobunu protiv zdravstvenog odgoja u školama (dostupno za preuzimanje)

4.12.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Roditelj jednog učenika osnovne škole Vitomira Širola Paje iz Nedešćine, začuđen pamfletom koje je dobilo njegovo dijete potpisano od strane velečasnog don  Šachovič Andreja, odlučio je tekst podijeliti s javnosti. Naime, u pamfeltu koji se dijeli među učenicima, velečasni poziva na bunt roditelja protiv najavljenog tzv. Zdravstvenog odgoja Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta.

Poziv na bunt pod nazivom `Jovanovićev nezdravi zdravstveni odgoj` koncipiran je tako da se od roditelja traži potpisivanje izjave kojom se protive uvođenju zdravstvenog odgoju u školama, dok se u prvom dijelu pamfleta navode razni dušebrižnički `argumenti` protiv tzv. nemorala koji bi se širio zdravstvenim odgojem.

Uz sveopće pranje mozga s kojim se suočavaju današnje generacije, malo je prostora zdravom razumu i odgoju, te neka svatko za sebe procijeni je li ovaj pamflet nešto što bi roditelj za svoje dijete trebao uzeti za ozbiljno ili zdravo za gotovo.

 

Jovanovićev nezdravi zdravstveni odgoj, by don  Šachovič Andrej

 

pop pamflet roditelji učenici andrej šachovič