Labin: U petak polufinale kupa Istarske županije RK Mladi Rudar i RK Buzet

Labin: U petak polufinale kupa Istarske županije RK Mladi Rudar i RK Buzet

7.12.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U petak 9. prosinca u Gradskoj dvorani Labin odigrat će se polufinalna utakmica kupa Istarske županije između RK Mladi Rudar i RK Buzet s početkom u 20:00 sati.

RK Mladi Rudar polufinale je izborio pobjedom protiv RK Verude rezultatom 38-16, a RK Buzet pobjedom protiv MRK 28. April rezultatom 36-17. U drugom polufinalnom susretu sastaju se RK Umag 2 i RK Poreč, tako da će pobjednik polufinalnog susreta u Labinu sigurno u finalu igrati protiv premijerligaša RK Poreč.

RK Mladi Rudar i RK Buzet su međusobni konkurenti i u ligaškom natjecanju. Ove dvije ekipe svoje snage su odmjerili početkom sezone kada su kovari u sklopu 5. kola 1. HRL Jug gostovali u Buzetu. Tada je utakmica završila rezultatom 23-21 za RK Buzet, međutim kovari su nakon odličnog starta imali jednu crnu rupu u kojoj se Buzet uspio vratiti u igru, i štoviše napraviti veliku prednost. Pred kraj utakmice kovari uspijevaju doć na minimalni zaostatak i 4 napada za poravnanje rezultata, ali nažalost ni jedan napad nisu iskoristili i pobjeda je išla u ruke Buzećanima.

Ovaj petak očekuje se jedna odlična muška utakmica u kojoj je potrebna podrška publike na putu do finala, stoga dođite i podržite kovare. BUDI KOVAR!!!

kup istarske županije rukomet rk mladi rudar rk buzet