Labin ponosan na svoje studente

Labin ponosan na svoje studente

23.12.2013. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Zamjenik gradonačelnika Zoran Rajković i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Bruno Hrvatin primili su danas gradske stipendiste koji su u protekloj školskoj/akademskoj godini postigli izuzetne rezultate.

 

Naime, sukladno članku 14. Pravilnika o stipendiranju učenika i studenata Grada Labina (“Službene novine Grada Labina”, broj 8/13.), ukoliko u tijeku primanja stipendije na kraju obrazovne školske godine učenik ostvari prosječnu ocjenu 4,60 i više Gradonačelnik može odobriti isplatu jednokratne nagrade u visini jedne mjesečne stipendije. Ukoliko u tijeku primanja stipendije na kraju obrazovne studijske godine student ostvari prosječnu ocjenu 4,00-4,49 Gradonačelnik može odobriti isplatu jednokratne nagrade u visini jedne mjesečne stipendije. Ukoliko u tijeku primanja stipendije na kraju obrazovne studijske godine student ostvari prosječnu ocjenu 4,50-5,00 Gradonačelnik može odobriti isplatu jednokratne nagrade u visini dvije mjesečne stipendije.

 

Prema pristiglim zahtjevima u  školskoj /studijskoj godini 2012/2013. pravo na  nagradnu stipendiju ostvario je 1 učenik u iznosu od 550,00 kuna, 15 studenta u iznosu od 750,00 i 19 studenata u iznosu od 1.500,00 kuna.

 

Roberto Diminić jedini je učenik kojem je dodijeljena jednokratna nagradna stipendija dok su studenti koji su ostvarili jednokratnu nagradu u iznosu od 750,00 kuna:  Karla  Tireli, Arman Zalihić, Dea Lazić, Anja Kuštra, Dina Bartolić, Massimo Bembić, Dajana Berkarić, Robert Mikuljan, Marina Antolović, Želimir Bagavac, Dea Blažina, Filip Jureša, Tina Brenčić, Riva Milić, Virna Kokot.

 

 

Dodijeljeno 35 nagradnih stipendija

 

 

Impozantna je brojka i od 19 studenata koji su ostvarili prosjek iznad 4,5 te su za svoj uspjeh nagrađeni sa 1.500,00 kuna i to: Matea Zupičić, Marino Gergorić, Barbara Pindulić, Nina Golja, Ana Višković, Irina Adamović, Martina Alilović, Mario Gigović, Valentina Vidmar, Tamara Štemberga, Tea Šumberac, Antonela Pamić, Monika Mačkić, Nikola Domazet, Ines Antić, Silvija Mohorović, Karla Rubelj, Tina Načinović i Dina Rizvić.

 

Tom je prigodom istaknuto da se Labin ponosi svojim studentima koji su postigli izvrsnost te da tako veliki broj nagrađenih studenata potvrđuje da su ulaganja u znanje naših studenata najisplativija investicija koja će doprinijeti perspektivi našeg grada.

studenti nagradne stipendije stipendije obrazovanje