Labin plesao točno kraj centra

Labin plesao točno kraj centra

21.9.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Zabava

Nakon što su Vespe odzujale, Labin se rasplesao. U organizaciji plesnog studija Il Movimento i kluba Alter ego u subotu navečer, kraj kolodvora održana je manifestacija "Labin pleše točno kraj centra". Inicijatorica ovog eventa je Monika Derosi Crnogorac, voditeljica spomenutog studija, koja nam je rekla: (ton - Monika Derosi Crnogorac).

Od onih najmlađih vrtićke dobi do nona, u programu koji je trajao najmanje četiri sata, umijeće zumbanja i ostalih vrsta treninga demonstirali su, kaže Monika: (ton - Monika Derosi Crnogorac 1). Sve popularniji među djecom je i Zumba kids, koji se ovih dana osobito promovira po labinskim osnovnim školama. Tako je bilo i u subotu: (ton - Monika Derosi Crnogorac 2). Porazgovarali smo i s gospođom Suzan, koja Zumbu trenira već 5 godina. Upitali smo ju što njoj znači Zumba: (ton - Suzan). Cijela grupa izgledala nam je da se izvrsno zabavlja: (ton - Suzan 1).

Manifestaciju je uživo prenosila i mlada ekipa Radio Labina, koja je između ostalog razgovarala i s veoma veselom ekipom plesačica iz Rijeke. One su nam otkrile: (ton - Zumba_rijeka). A bile su oduševljene i s nama: (ton - Zumba_rijeka 1).

 

 

zumba ples monika derosi crnogorac reklama