Labin: Centar +65 organizira izlet u Klagenfurt

Labin: Centar +65 organizira izlet u Klagenfurt

3.12.2013. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Centar za pomoć starijim osobama, Centar +65, u suradnji sa Gradom Labinom i Labin zdravim gradom, organizira u nedjelju 08. prosinca 2013. godine jednodnevni izlet u austrijski grad Klagenfurt (Klagenfurt-Worthesee-Velden). Prijaviti se mogu sve zainteresirane osobe starije od 65 godina. Trošak prijevoza sufinancira Centar +65, a polaznici učestvuju sa 50 kn koje uključuju prijevoz turističkim autobusom (Pino Viaggi i Fils), te pratitelja tijekom putovanja.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak na izlet je u 6.00 sati ujutro s autobusnog kolodvora Labin. Vožnja preko Slovenije, dolazak u Klagenfurt oko 11.00 sati. Po dolasku u Klagenfurt slijedi razgled kulturno povijesnih znamenitosti grada: stari i novi trg, stara i nova gradska vijećnica, kazalište, katedrala Sv. Egida… Nakon razgleda grada slobodno vrijeme za šetnju gradom te posjet bogatom adventskom sajmu. Oko 16.00 sati organizirana je panoramska vožnja uz najveće austrijsko jezero Worthesee. Slijedi nastavak putovanja prema Veldenu – turističkom mjestu na austrijskoj rivijeri koji u četiri predbožićna tjedna očarava posjetitelje plutajućim adventskim vijencem u zaljevu ispred dvorca i betlehemskim jaslicama u prirodnoj veličini. Povratak u Labin je oko 17:00 sati, a dolazak u Labin u večernjim satima.

 

Prijave se zaprimaju u Centar +65 na brojeve telefona 853-523 ili 099 262 2653 radnim danom od 8 do 16 sati. Aktivnosti projekta Centar +65 omogućene su financijskom podrškom Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

 Program izleta_KLAGENFURT-WORTHERSSE-VELDEN.pdf438.88 KB

+65 centar izlet starije osobe umirovljenici