Krov labinske sportske dvorane vapi za obnovom

Krov labinske sportske dvorane vapi za obnovom

8.12.2009. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Sport

Nezadovoljan stanjem u kojem se nalazi Sportska dvorana Srednje škole Mate Blažine iz Labina, gradonačelnik Grada Labina Tulio Demetlika inicirao je u ponedjeljak, 7. prosinca 2009. godine prvi radni sastanak na temu sagledavanja stanja u sportskoj dvorani i definiranja  ciljeva u njenoj postepenoj obnovi.

 

Sastanku su uz gradonačelnika Tulia Demetliku prisustvovali Bruno Hrvatin, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Labina, Ljubomir Buršić, pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti Grada Labina, Mladen Dušman, pročelnik Upravnog odjela za školstvo i sport Istarske županije, Čedomir Ružić, ravnatelj Srednje škole Mate Blažine iz Labina i Siniša Verbanac, glavni tajnik Saveza sportova Grada Labina. 

 

Naime, sportska dvorana Srednje škole u ingerenciji je Istarske županije ali ona je ujedno i jedina dvorana Grada Labina koju uz učenike Srednje škole koriste i labinske sportske udruge i rekreativci. Vrlo često dvorana je mjesto mnogih sportskih i kulturnih događanja. Na radnom je sastanku dogovoreno da prisutni čine Radni tim koji je preuzeo obavezu da u što kraće vrijeme razradi troškovnik sanacije dvorane i to u prvoj, najprioritetnijoj fazi sanacije krova  te kandidira projekt prema Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa odnosno Istarskoj županiji radi osiguranja sredstava.

 

sportska dvorana obnova krov radovi bruno hrvatin čedomir ružić sportska dvorana srednje škole mate blažine mladen dušman ljubomir buršić