Krenula prva zimska boćarska liga Labinštine

Krenula prva zimska boćarska liga Labinštine

11.12.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Sinoć je u 17.30 napokon otvorena dugo očekivana boćarska dvorana u Rapcu. Na rasporedu su bile dvije utakmice prvog kola:

-          BK „Učka" - BK „Vetva" (0:8)

-          BK „Rudar" - BK „Kršan" (4:4)

Prije početka utakmica, boćarima su se obratili predsjednik Zajednice boćarskih klubova Romano Grižančić, tajnik Saveza sportova Siniša Verbanac i Gradonačelnik Grada Labina Tulio Demetlika koji je i bacio prvu boću, čime je otvorio turnir. Tajnik Saveza naglasio je kako si je dobivanje dvorane na korištenje postavio kao jedan od glavnih zadataka prilikom stupanja na radno mjesto, dok je Gradonačelnik naglasio kako je zahvalan vlasniku i direktoru „Maslinice" koji su pokazali volju i želju za stvaranjem dobrih odnosa između zajednice i tog gospodarskog subjekta. Gradonačelnik je za kraj dodao kako je ovo jedan mali poklon svim boćarima Labinštine, te im je zaželio dobru zabavu tijekom zimske boćarske lige.

 

Zimska liga igrati će se do sredine drugog mjeseca, svakog dana osim nedjelje, koja će biti rezervirana za treninge klubova, te školu boćanja za najmlađe. Podsjetimo, prijavljeno je 14 momčadi koje igraju jednokružno u 13 kola nakon kojih se igra play off prve 4 momčadi, za pobjednika zimske lige.

 

Spomenimo za kraj i rezultate jučerašnjeg dana. „Vetva" je pobjedila „Učku" sa 8:0, dok su „Rudar" i „Kršan" odigrali „miroljubivo", 4:4. Liga se nastavlja danas u 17.30 susretima „Polet" - „Iskra" i „Raša" - „Potpićan".

 

Glavni tajnik

Saveza sportova Grada Labina                                                                                  

Siniša Verbanac, v.r.

 

Rezultati na LabinSportu 

Zimska boćarska liga Labinštine boće boćanje sport