Kostrenski triatlon 2009. - Brdska utrka Kanfanar : Lučano Sošić drugi u Kostreni, Ivan Stanić u Kanfanaru

Kostrenski triatlon 2009. - Brdska utrka Kanfanar : Lučano Sošić drugi u Kostreni, Ivan Stanić  u Kanfanaru

27.7.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Jučer, subota 25. srpnja u okolici Kostrene održan je tradicionalni, treći po redu, Kostrenski triatlon 2009. Sudjelovalo je stotinu deset triatlonaca iz: Njemačke, Italije, Slovenije i Hrvatske a među njima i dvojica iz labinskog Triathon kluba „Albona-Extreme“. Nakon sedam stotina pedeset metara plivanja, dvadeset kilometara vožnje biciklom te završnih pet kilometara trčanja, u najzahtjevnijoj utrci ove sezone, prvi je ciljem prošao Talijan Alberto Casadei.

.

Damir Matejs zauzeo je sedamdeset drugo mjesto u generalnom poretku i peto u svojoj kategoriji „veterani V“ dok je Lučano Sošić u generalnom poretku bio jedanaest stepenica niže ali drugoplasirani u kategoriji „veterani V-4“.

.

Isti dan u Kanfanaru je održana brdska utrka dužine devet kilometara na kojoj je, kao član labinskog Triathon kluba „Albona-Extreme“, nastupio i poznati maratonac Ivan Stanić iz Tupljaka. On je u kategoriji tridesetak trkača osvojio odlično drugo mjesto, prošavši ciljem odmah iza pobjednika utrke Roberta Radojkovića.

LabinSport

 

sport ivan stanić lučano sošić albona extreme triatlon