Konstituirani MO Vinež, Kapelica i Ripenda

Konstituirani MO Vinež, Kapelica i Ripenda

29.7.2020. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Politika

Kako je prošlog tjedna i najavljeno, jučer su nastavljena konstituiranja Mjesnih odbora Grada Labina. Obzirom na već poznate okolnosti oko epidemije, konstituiranja su organizirana na ovaj način, svaki zasebno uz pridržavanje svih propisanih mjera te s određenom vremenskom razlikom između dva sastanka.

Jučerašnje konstituirajuće sjednice održane su za tri Mjesna odbora, odnosno Vinež, Kapelicu i Ripendu.

Kao i proteklog tjedna, sam tijek, odnosno dnevni red svake pojedine konstituirajuće sjednice bio je podijeljen u dvije točke. Prva točka donošenje rješenja o verifikaciji mandata članova Vijeća Mjesnog odbora te druga točka donošenje rješenja o izboru predsjednika Vijeća Mjesnog odbora.

Tako su na prvoj jučerašnjoj konstituirajućoj sjednici Mjesnog obora Vinež verificirani mandati izabranih članova MO Vinež, Dorijana Brubnjaka, Andree Poldrugovca, Fajde Begovića, Karmen Zalihić Kokot te Šime Martinovića. Za predsjednika je odabran nositelj liste IDS-a, Dorijan Brubnjak.

Za MO Kapelica verificirani su mandati Elvisa Diminića, Oreste Frankovića, Ivana Peršića, Vesne Šumberac i Ivana Kiršića.  Za predsjednika je izabran dosadašnji predsjednik, Elvis Diminić.

Mo Ripende u naredne četiri godine predstavljaju jučer verificirani Alis Kovačec Martinović, Roberto Knapić, Dino Dušman, Doris Živić Juričić i Maja Zupičić. Alis Kovačec Martinović jednoglasno je izabrana za predsjednicu MO Ripenda.

Na održanim konstituirajućim sjednicama bio je prisutan i Gradonačelnik Grada Labina koji iste i saziva.

„Čestitam svim izabranim kandidatima koji u sljedeće četiri godine imaju tu odgovornost da predstavljaju svoj mjesni odbor. Razina mjesnih odbora od velike je važnosti za funkcioniranje grada jer uvijek napominjem kako ste vi naše uši i oči na terenu te iz prve ruke znate koje su potrebe naših sugrađana. Na taj način olakšavate i nama da potencijalne nedostatke uklonimo, a samim time i brže reagiramo. Zato, nadam se dobroj suradnji na dobrobit cijele zajednice i želim vam puno uspjeha u daljnjem radu.“ – istaknuo je Valter Glavičić, gradonačelnik Grada Labina.

konstituiranje mo vinež mo kapelica ids politika izbori izbori2020 vijeća mjesnih odbora