Konstituiran novi Savjet mladih grada: DENNY VIŠKOVIĆ NOVI PREDSJEDNIK

Konstituiran novi Savjet mladih grada: DENNY VIŠKOVIĆ NOVI PREDSJEDNIK

29.12.2020. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Putem aplikacije zoom održana je konstituirajuća sjednica novog, 5. saziva Savjeta mladih Grada Labina. Sjednici su, osim novoizabranih članova Savjeta, prisustvovali i gradonačelnik Valter Glavičić, zamjenica gradonačelnika Federika Mohorović Čekada sa suradnicima.

Na mandat od tri godine za članove i zamjenike članova Savjeta izabrani su Denny Višković (zamjenik Piero Glavičić), Leonarda Milevoj (zamjenik Patrik Višković), Paolo Miletić (zamjenica Elin Glavičić), Dino Aličajić (zamjenik Piero Jenkel), Alessandro Klapčić (zamjenica Klarisa Miletić), Karla Miletić (zamjenik Bruno Stemberger), Mauricio Milevoj (zamjenica Manola Licul), Alex Martić (zamjenica Dajana Milevoj) i Petra Licul (zamjenica Natalia Licul).

Javnim glasanjem za predsjednika i potpredsjednicu u ovome mandatu jednoglasno su izabrani Denny Višković i Leonarda Milevoj. Zamjenica gradonačelnika Federika Mohorović Čekada novim je članovima Savjeta čestitala na izboru, uz želju da svojim angažmanom pokažu kako mogu utjecati na promjene u svom gradu.

- Vi ste ovdje zbog mladih, da njihove i vaše potrebe i želje dođu brže do nas kako bi ih zajedno pokušali i ostvariti. Želja mi je da naša komunikacija ne bude samo formalna već da nam se bez ikakvih barijera obraćate svakodnevno s novim idejama.

Mnogi su svijetli primjeri vaših i naših kolega koji su potekli upravo iz Savjeta mladih i veoma su aktivni članovi naše zajednice. Vi ste naše savjetodavno tijelo, stojimo vam na usluzi, a zajednički nam je cilj jednak, da skupa dodatno poboljšamo položaj mladih u našem društvu, istaknuo je i gradonačelnik Glavičić.
savjet mladih grada labina savjet mladih politika ids kandidatura konstituiranje denny višković