Koncert klape Intrade i Tomislava Bralića u svetvinčentskom Kaštelu!

Koncert klape Intrade i Tomislava Bralića u svetvinčentskom Kaštelu!

12.8.2009. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Glazba

Klapa Intrade djeluje već 24 godine te često gostuje na raznim smotrama i festivalima. Prepoznatljivi po komornom tonu, okušali su se u interpretaciji skladbi starih majstora moteta i madrigala iz vremena renesanse.

 

Kao dodatak kulturnom programu koji je ovog ljeta predstavila Općina Svetvinčenat, 27. kolovoza u svetvinčentskom Kaštelu održat će se koncert klape Intrade i Tomislava Bralića uz gostovanje ženske klape Teranke i labinske pjesnikinje Roberte Razzi, a s početkom u 20 sati, istaknuo je Dalibor Macan, načelnik općine Svetvinčenat na prekjučerašnjoj konferenciji za novinare. Glazbeni događaj, koji organizira agencija Vozila pod pokroviteljstvom Općine Svetvinčenat, održat će se u Kaštelu i on je prvi u nizu koncerata pod nazivom »Zvijezde u Kaštelu«. Ovaj projekt je posebno važan za Općinu Svetvinčenat jer je sadržajno drukčiji od ostalih programa te time pridonosi raznolikosti naše turističke ponude, objasnio je predsjednik Turističke zajednice Svetvinčenat, Dean Pustijanac. Klapa Intrade djeluje već 24 godine te često gostuje na raznim smotrama i festivalima. Prepoznatljivi po komornom tonu, okušali su se u interpretaciji skladbi starih majstora moteta i madrigala iz vremena renesanse. - Ideja za organizaciju ovog događaja rodila se prije kojih mjesec dana, nakon koncerta klapi u Labinu. Došavši u svetvinčentski Kaštel, odmah sam znao da je to pravo mjesto za ovakav događaj. Klapa Intrade su bili logičan izbor jer su svoju popularnost dokazali ispunivši dvoranu Cibona u Zagrebu i osvojili drugo mjesto na Dori tako da vjerujem da će se tražiti karta više, zaključio je Alen Vozila. Također, na konferenciji za novinare su bile i Jadranka Celić Bernaz iz klape Teranke te donačelnica Općine Svetvinčenat Kristina Puh, koja je ujedno i novopečena članica Teranki. Karte za ovaj koncert kreću u pretprodaju od 14. kolovoza, a mogu se kupiti u TZ Općine Svetvinčenat, riječkom Dallas Music Shopu, pulskom Centar CD Shopu, rovinjskom Music Shopu Link, pazinskom Frizerskom salonu As, caffe baru Valentino te agenciji Vozila u Labinu.

Tomislav Bralić Roberta Razzi Zvjezde na Kaštelu agencija Vozila Svetvinčenat pretprodaja ulaznica tiskovna konferencija Klapa Intrade