Koji je lijek protiv korupcije?

Koji je lijek protiv korupcije?

24.4.2021. // LC Promo // Objavljeno u kategoriji Politika

Putem besplatne aplikacije svi građani trebaju imati transparentan uvid u sve isplate iz Proračuna Grada Labina, uključujući isplate pravnim i fizičkim osobama, isplate po gradskim kapitalnim projektima, kao i isplate zaposlenicima Grada (dnevnice, reprezentacije, prijevoz,…), odnosno prikazati za svaku kunu koja je isplaćena iz gradskog proračuna, na što je isplaćena, kome i koliko je isplaćena. Građani imaju pravo znati na što se troši novac poreznih obveznika, a mi u Labinu ne bi to trebali skrivati, stoji u programu liste Nezavisni Zajedno, nositelja Silvana Vlačića, za Gradsko vijeće Labina.

Cilj: Otvoreno predočiti građanima sve isplate iz gradskoga proračuna,  te tako postići  najvišu moguću razinu transparentnosti. Projektom se ujedno želi spriječiti dodjeljivanje poslova, donacija i drugih vrsta isplata prema kriterijima političke ili rodbinske povezanosti, kao i neprimjereno trošenje proračunskih sredstava!

Transparentnost je lijek protiv korupcije!

Cjelokupni program Liste Nezavisni Zajedno, nositelja Silvana Vlačića možete pročitati na: http://nezavisnizajednolabin.hr/program/

Nezavisni Zajedno možete pratiti putem web stranice (www.nezavisnizajednolabin.hr) i službenog Facebook profila (www.facebook.com/nezavisnizajedno).

program nezavisni zajedno transparentnost korupcija grad labin izbori lokalni izbori 2021 nositelj liste silvano vlačić lista točka programa nezavisnizajednolabin izbori2021