Koalicija IDS-PGS-Lista za Rijeku o gospodarstvu

Koalicija IDS-PGS-Lista za Rijeku o gospodarstvu

22.10.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Politika

U Lamparni je sinoć koalicija IDS-PGS-Lista za Rijeku predstavila petu točku svog programa „Pravo na svoje“, gospodarstvo. Labinski gradonačelnik i treći na listi Tulio Demetlika tom je prilikom rekao da decentralizacija u gospodarstvu znači:  (ton – Tulio Demetlika).  Kazao je i kako onoga u Zagrebu baš previše ne zanima što se događa u Krapnu, Ripendi, što se događa s Metalcem, a da lokalnu samoupravu to itekako zanima, a ustvrdio je i kako: (ton – Tulio Demetlika 1).

Istarski župan i 14. na kandidacijskoj listi Valter Flego govoreći o istarskom gospodarstvu kazao je: (ton – Valter Flego).  Što mi želimo, upitao se Flego: (ton – Valter Flego 1). Na tematskom skupu govorio je i predsjednik IDS-a i nositelj koalicijske liste Boris Miletić koji je u uvodu kazao kako IDS neće pristati na nikakve postizborne koalicije, pa ni s lijevom-liberalnom opcijom, bez ispoštivanja decentralizacije.

Govoreći o decentralizaciji u gospodarstvu Miletić je rekao: (ton – Boris Miletić). Program decentralizacije, kazao je Boris Miletić: (ton – Boris Miletić 1). Zaključio je on kako ova koalicija i IDS žele i drugima da imaju pravo na svoje.

 

Foto: Radio Labin  

 

 

 

demetlika tulio demetlika ids izbori izbori 2015 parlamentarni izbori sabor boris miletić