Klub mladih „Club 21“ počinje s radom 1. Studenog, 2014.

Klub mladih „Club 21“ počinje s radom 1. Studenog, 2014.

15.10.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Udruga Labin Art Express XXI, u KuC-u „Lamparna“, od 1. Studenog o.g. ponovno pokreće dnevni boravak i zimsku igraonicu, kao i druge edukativne, kulturno-zabavne programe te druge sadržaje za mlade, pod nazivom Klub mladih “Club 21”. 
Radi se o projektu koji ima za cilj omogućiti organizirano provođenje slobodnog vremena, poticanje kreativnosti te izvaninstitucionalno obrazovanje mladih (16 – 30) na Labinštini. 
„Club 21“ prvotno je trebao započeti s radom 8. Rujna, paralelno s početkom školske godine, ali je zbog pilot projekta Bijenala industrijske umjetnosti, koji se najvećim dijelom, od 19. rujna do 4. Listopada, održavao upravo u KuC-u „Lamparna“, otvaranje Kluba mladih bilo odgođeno za 13. Listopad. Novi termin otvaranja Klub mladih je 1. Studeni, kada će se održati i koncertna promocija kompilacije „LABINSKA SCENA vol.1“.
U Klubu će se uz par novih i dalje provoditi sve dosadašnje aktivnosti (stolni tenis, pikado, biljar, stolni nogomet, dj radionica, zumba rekreacija, prijenosi sportskih događaja, predavanja, tribine, edukativne radionice…), a program za mjesec Studeni uskoro će biti objavljen na web portalu www.club21.novilabin.org, kao i u drugim medijima. 

club21 lamparna lae dnevni boravak zmiska radionica edukacija labin