Klaudijo Lazarić i `dress code` predstavnika medija

Klaudijo Lazarić i `dress code` predstavnika medija

23.7.2010. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Ostalo

Opaska sa održane sjednice Općinskog vijeća Općine Kršan. Vijećnik HSLS-a Klaudio Lazarić nakon održane sjednice zamolio je predstavnike medija da ubuduće na sjednice dolaze pristojnije odjeveni, jer kako kaže, u jučerašnjem slučaju nisu poštivali instituciju Vijeća.

Govoriti ću u svoje ime (op.a. I.Ć.), a vjerujem da se kolege slažu, svi jako dobro znamo što je institucija Vijeća te koja je odjeća primjerena za odlazak na sjednice.

Ukoliko smo jučer pogriješili jer smo si dozvolili odjenuti hlače do ispod koljena, prihvaćamo pogrešku i svakako je nećemo ponoviti. No smatram bitnim spomenuti da se na „dress code“ predstavnika medija pobunio vijećnik čiji mobitel za trajanja sjednice u pravilu zazvoni, a nerijetko se isti i javi na telefon te tada napusti sjednicu. Isto je učinio i jučer.

Po mojem mišljenju, koje ne treba biti točno, vjerujem da vijećnik tim činom izražava nepoštivanje prema instituciji Vijeća, ali i prema kolegama vijećnicima. Na opasku vijećnika Lazarića brojni su vijećnici reagirali podsmjehom.

 

dress code klaudijo lazarić kršan općinsko vijeće