Klapska glazba ponovno oduševila

Klapska glazba ponovno oduševila

15.7.2022. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Kultura

Dobro je poznato kako su Labinjani veliki ljubitelji klapske glazbe, a sinoćnji koncert Klape Cambi u predivnom ambijentu amfiteatra Parka skulptura Dubrova još je jednom potvrdio isto.

Sam dolazak na Dubrovu uz prepun parking i predivno osvijetljen amfiteatar ali i okolni prostor Parka skulptura nagovijestili su čudesnu večer u kojoj je brojna publika uživala i u glas pjevala poznate hitove Klape Cambi kao i vječne stihove velikana poput Olivera Dragojevića i Arsena Dedića. Oduševljenje i žeđ publike za ovakvom glazbom izmamila je dvostruki „bis“ vrhunskih dalmatinskih solista.

Dio je to programa ovogodišnje Labin Art Republike koja još jednom dokazuje svu svoju kvalitetu i širinu programa obogaćujući tople ljetne mjesece kulturnim programom koji je nadaleko prepoznat.

Kroz dva ljetna mjeseca brojna su događanja, a nastavljaju se već večeras kada nas očekuje još jedan zanimljiv novitet, na lokaciji Parka hrvatskih branitelja.

Od 21 sat očekuje uživajte u  Wine & Music Night koju će uljepšati Robert Mikuljan Trio, a za osvježenje su zaduženi  lokalni vinari, članovi Udruge Trs te Labona Craft Brewery.

klapa cambi park skulptura dubrova koncert