Kickboxing klubu „Budokai Labin“ pehar za najuspješniji klub na memorijalnom kupu „Josip Jović“

Kickboxing klubu „Budokai Labin“ pehar za najuspješniji klub na memorijalnom kupu „Josip Jović“

15.4.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Kickboxing klubu „Budokai Labin“ pehar za najuspješniji  klub na memorijalnom kupu „Josip Jović“  održanom u Slunju  13.04.2013.
Marino Faraguna i Toni Hrelja dvostruko zlatni. Labinjani osvojili 17 medalja i 2 pehara za najboljeg pojedinca.
  
Na natjecanju otvoreni memorijalni kup “ Josip Jović“ u spomen prvom poginulom hrvatskom redarstveniku i branitelju, u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i kickboxing  kluba „Škorpion“ iz  Zagreba  nastupilo je 172  natjecatelja  iz 19  klubova.
Labinski natjecatelji su u pointfigtingu (semicontactu) osvojili  17 medalja: - 7 zlata,  6 srebra  i 4 bronci. 
Marino Faraguna  osvojio je dva zlata  u kategoriji do 63 kilograma kod juniora i seniora.  Toni Hrelja  osvojio također dva zlata u kategoriji do 28 kilograma kod dječaka i mladih kadeta. Franka Fonović  ima zlato u kategoriji do 55 kilograma kod starijih kadeta a srebro kod juniora.
Alma Franković ima u kategoriji do 32 kilograma zlato kod djevojčica a srebro kod mladih kadetkinja. Filip Grbić u kategoriji do 42 kilograma ima zlato kod mladih kadeta a srebro kod starijih kadeta. Chiara Franković  ima srebro  u mlađim  kadetkinjama do 42 kilograma a broncu kod djevojčica u kategoriji plus 32 kilograma. Leila Pilaković ima u kategoriji do 60 kilograma srebro u juniorkama  a broncu kod starijih kadetkinja.
Marin Stepčić ima srebro u kategoriji do 47 kilograma u mlađim kadetima, a Erik Bertoša ima bronce u kategoriji do 32 kilograma kod dječaka i mladih kadeta. Pehare za najbolje pojedince dobili su Marino Faraguna kao najbolji junior i Filip Grbić kao najbolji mlađi kadet. „Budokai Labin“ proglašen je najuspješnijim  klubom za što je nagrađen peharom.

Josip Faraguna

kbk budokai labin memorijal josip jović marino faraguna toni hrelja slunj