KBS limited promo party w/ Bronski & Marin Biocic @ Design Caffe, Labin [25.09.2015.]

KBS limited promo party w/ Bronski & Marin Biocic @ Design Caffe, Labin [25.09.2015.]

25.9.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

U petak, 25. rujna u Design Caffe-u održati će se KBS Limited promo party, a u goste stiže dj Bronski. Uz njega nastupiti će Marin Biocic koji zajedno sa Seriously Twisted kolektivom svakoga petka u Design Caffe-u organizira program TWISTED ROOM na kojem je do sada nastupilo niz talentiranih dj-a iz Hrvatske. Prošlog petka nastupom Marina Biocica i Tonia Manera započela je zimska sezona te će se svakog petka nastaviti s eventima elektronske glazbe po kojima je "žuti bar" poznat. Event počinje u 22 sata, a svi posjetitelji moći će kupiti ulaznice za KBS Limited w/FUNK D''VOID @ Crkva, Rijeka (03.010.2015.) po cijeni od 40 kuna.
 
 
 

Bronski (Deep’n’Delicious, KBS, Sirup)
www.deepndelicious.net
Josip Bajić aka Bronski, jedan je od sudionika hrvatske klupske scene, na kojoj se prodefilirao nastupima na partijima u Kutini, iz koje i dolazi, gdje je promocijom, ali i svirkom digao klupsku scenu grada, a potom i nastupima u Rijeci, te rezidenciji u zagrebačkom Sirupu. Također je i suorganizator Deep’n’Delicious večeri u zagrebačkom Mastersu, pratioc recentnih glazbenih izdanja, kao i redoviti sudionik zagrebačke klupske scene. 
 


 
Marin Biocic (Seriously Twisted)
www.seriously-twisted.com
  
 
 Design Caffe
 
 Radno vrijeme:
Ponedjeljak-Četvrtak 07:00 - 00:00
Petak-Subota 07:00 - 02:00
Nedjelja 08:00 - 23:00
 
U Design Caffe-u možete probati točeno pivo PAULANER. PAULANER Weissbier Dunkel 0,3 po cijeni od 14kn i PAULANER Weissbier Dunkel 0,5 po cijeni od 18kn.
 
Dnevne akcije:
 

Design Caffe KBS limited promo RI glazba elektronska glazba event petak group facebook caffe bar dj Twisteed Room Labin Bronski Marin Biocic žuti bar