Stampar M - Stampar

KBK Budokai Labin osvojio 19 odličja i 2 pehara na Internacionalnom kickboxing natjecanju „Top Terme 2012.“

KBK Budokai Labin osvojio 19 odličja i 2 pehara na Internacionalnom kickboxing natjecanju  „Top Terme 2012.“

27.2.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Na natjecanju, u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i kickboxing kluba „Škorpion" iz Zagreba, održanom u Topuskom 25.02.2012. , nastupilo je 147 natjecatelja iz 16 klubova Hrvatske i Bosne i Hercegovine. U odnosu na prošlu godinu, sada je nastupilo puno više kvalitetnih natjecatelja.

Labinski natjecatelji su na ovom natjecanju nastupali u disciplini semicontacta te osvojili 19 odličja : - 5 zlatna, 5 srebrna i 9 brončanih, te dva pehara za najuspješnije članove.

Labinjani su ovo natjecanje iskoristili da bi na ovakva natjecanja uveli mlade snage labinskog kluba kao što su Alma i Chiara Franković, Erik Bertoša, Toni Hrelja, Marin Stepčić, Anteo Šumberac, koji su uz starije i iskusne natjecatelje kao što su Katarina Cukarić, Marino Faraguna, Franka Fonović i Filip Grbić ostavili povoljan dojam.

Katarina Cukarić u starijim kadetkinjama i Franka Fonović u mlađim kadetkinjama proglašene su najboljim natjecateljicama u uzrastnim kategorijama, pa su nagrađene prigodnim peharima.

Katarina Cukarić je bila najuspješnijau labinskoj ekipi te osvojila tri zlatna odličja i to u starijim kadetkinjama u kategoriji do 65 kilograma i u kategoriji plus 65 kilograma, te u juniorkama u kategoriji do 65 kilograma. Ujedno je proglašena najboljom starijom kadetkinjom pa je nagrađena prigodnim peharom

 

Josip Faraguna

 

kbk budokai labin borilacki sport katarina cukaric franka fonovic budokai