Kazališna predstava `Stilske vježbe` U nedjelju, 05.11.2017. u Kinu Labin

Kazališna predstava `Stilske vježbe` U nedjelju, 05.11.2017. u Kinu Labin

31.10.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Kultura

U nedjelju, 05.11.2017. s početkom u 20:00 sati u Kinu Labin gostuju Pero Kvrgić i Lela Margitić, kao glavni protagonisti kultne kazališne predstave STILSKE VJEŽBE.

 Ulaznice za predstavu mogu se kupiti u Pučkom otvorenom učilištu Labin, a na dan predstave na blagajni Kina Labin (sat vremena prije početka predstave).

 Cijene ulaznica:

- u pretprodaji: 35,00 kn

- na dan predstave: 40,00 kn

- za umirovljenike: 20,00 kn

 

O predstavi:

Jedna obična zgoda iz svakodnevnog života ispričana na dvadesetak načina postala je zahvaljujući ideji domaćih autora i gumačkom virtuozitetu aktera vrhunska komedija u kojoj uživaju generacije.

Ova kultna predstava izvodi se već punih 48 godina, a kao fenomen svjetskih razmjera uvrštena je i u Guinnessovu knjigu rekorda kao najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom.

Nastale prema originalnoj ideji i u režiji Tomislava Radića i u adaptaciji Tonka Maroevića i Tomislava Radića Stilske vježbe ponudile su kasnih šezesetih godina prošloga stoljeća neuobičajen kazališni format i postale rodonačelnikom novog kazališnog izričaja u kojemu glumac uz psihološku kreaciju lica kreira i kontekst dramske radnje što je otvorilo prostor novoj vrsti glumačkog autorstva i cijelom jednom kazališnom smjeru.

Više o predstavi: http://www.planet-art.hr/stilske-vjezbe/

 

 

kultura predstava pero kvrgić lela margitić stilske vježbe