JUDO KLUB METO LABIN | 49 ČLANOVA PROMOVIRANO U VIŠI KYU POJAS

JUDO KLUB METO LABIN | 49 ČLANOVA PROMOVIRANO U VIŠI KYU POJAS

18.12.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Dana 17. prosinca  2021 godine u vremenu od 18 do 19,30 sati u glavnoj dvorani SC FRANKO MILETA  judo klub METO Labin nakon odrađenih polaganja za viši KYU pojas odradili su završnu promociju i podjelu diploma za viši KYU pojas članovima kluba. Promociji je nazočilo 75 članova judo kluba od kojih je 49 promovirano u viši pojas. Zbog trenutne situacije veliki broj djece nije mogao prisustvovati promociji.


Promociji je prisustvovao i gradonačelnik Valter Glavičić koji je pozdravio sve članove i sve prisutne u dvorani rekavši da ga veseli što je dvorana ispunjena sportašima te da ovoliki broj djece opravdava postojanje ovakvog sportskog centra. Također se zahvalio trenerima META koji izdvajaju svoje slobodno vrijeme i podučavaju veliki broj djece.


Osim članova promociju i podjelu diploma su popratili njihovi roditelji, članovi obitelji i prijatelji.


U 8. KYU- bijelo žuti pojas promovirana je 38 članova kluba,


U 7. KYU- žuti pojas promovirana su 2 člana,


U 6. KYU- žuto narandžasti pojas promovirana su 2 člana,


U 5. KYU- narandžasti pojas promovirana su 2 član,


U 4. KYU- narandžasto zeleni pojas promovirano je 5 članova.


Predsjednik kluba i glavni trener u klubu Moreno Franković se kratkim govorom obratio svima te pojasnio koliko je sport bitan kod mladih ljudi, koliko se treneri META trude i daju sve od sebe kako bi svi članovi bili šta sretniji i zadovoljni u klubu, a što se vidi kroz ovu promociju i polaganje za viši pojas. Moreno Franković i Muhamed Alićajić već 27 godina dijele diplome judašima Labina.


Judo klub METO Labin pri Hrvatskom judo savezu u 2021.godini broji 123 registrirana člana, a u viši pojas ove godine u mjesecu lipnju i prosincu promovirano je sveukupno 109 članova.


Judo klub METO Labin se zahvaljuje članovima i svima prisutnima u dvorani koji su svojom prisutnošću uveličali klubsku promociju.


Judo kao sport je najbolji kotaktni sport za djecu do 13 godina, trenira ga više od 20 milijuna ljudi u svijetu, drugi je najprakticiraniji sport u svijetu odmah iza nogometa.


jk meto labin judo promoviranje u kyu pojas kyu pojas borilački sportovi