JK Kvarner nastupio na Crikveničkoj regati

JK Kvarner nastupio na Crikveničkoj regati

12.3.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Od petka 9. do nedjelje 11. ožujka, natjecatelji jedriličarskog kluba Kvarner učestvovali su na Crikveničkoj regati 2018. za klasu Optimist u organizaciji jedriličarskog društva Val. Crikvenička regata još je jedna u nizu kvalifikacijskih regata koje se boduju za sastav reprezentacije. Na regatu se odazvalo 88 jedriličara i jedriličarki iz talijanskih i hrvatskih klubova koji pripadaju regiji sjever.
 
Jedriličarski klub Kvarner u pratnji trenera Vlade Matijavića predstavljali su Dino Kalac, Manola Miletić, Dorian Čekada, Andrea Batelić i Eugen Kulić Golja. 

U tri dana uspješno je održano šest plovova od predvidjenih devet. Najbolji rezultat iz redova Jk Kvarner ostvario je Dino Kalac koji je zauzeo 46. mjesto sa najboljim ulaskom u cilj na 23. mjestu u petom plovu. Manola Miletić je zauzela 48., Dorian Čekada 49., Andrea  Batelić 59. i Eugen Kulić Golja 70. mjesto u ukupnom poretku.

jk kvarner jedriličarski klub rabac crikvenička regata optimist jd val dino kalac manola miletić dorian čekada andrea batelić eugen kulić golja valdo matijević