JK Ippon Labin u ukupnom poretku 3. na međužupanijskom turniru u Puli

JK Ippon Labin u ukupnom poretku 3. na međužupanijskom turniru u Puli

20.3.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U nedjelju 19.03.2017. u Puli je održan prvi ovogodišnji međužupanijski turnir "Ippon", nastupilo je 265 natjecatelja iz 11 klubova iz Istarske i Primorsko-goranske županije.

 

JK Ippon nastupio je sa 36 natjecatelja i zauzeo 3. mjesto u ukupnom poretku.

 

U uzrastu do 10 godina najuspješniji su bili Čule Lana (-22kg) i Živolić Darian (-34kg) koji su osvojili prva mjesta, do srebrne medalje došli su Böhnke Alison (-25kg) i Franjić Dino (-50kg). Hodžić Haris je u kategoriji -27kg osvojio brončanu medalju. U ovoj uzrasnoj skupini nastupilo je još malih judoka, od kojih je mnogima ovo bio prvi turnir.

 

Ovoga puta je nedostajalo malo sportske sreće da stignu do medalje, ali su unatoč tome pokazali naučene vještine pa ih moramo pohvaliti za dobre borbe. Nastupili su: Kos Mario, Martinello Alessio, , Miletić Jan, Gregorinić Tomas, Brezac Vito, Čule Damjan, Zrinšćak Vito, Husić Matej, Šćira David, Zahtila Luna, Bartolić Arian , Belušić Vigo, Prkut Dominik, Štifanić Ivan Vladimir, Đokić Gabriel, Sabalić Roko i Šćira Mihael.

 

U uzrastu do 12 godina  prva mjesta osvojili su Sandić David (-50kg) i Banišić Gabriel (-38kg). Na treće mjesto plasirali su se: Dobrić Karla u kategoriji -32kg, Jakovljević Lukas u kategoriji -30kg, Jagodić Edib u kategoriji -42kg, Širol Roko -55kg i Mišon Danny u kategoriji +55kg.

 

U uzrastu do 14 godina ovoga su puta naše cure briljirale, Mikuljan Alicja Maria (-40kg) i Širol Paola (+63kg) osvojile su zlatna odličja, a Sinožić Nicole (-48kg) i Paliska Paola (+63kg) srebrna odličja. Odlično su se borili i dječaci, Sinožić Matija (-34kg) osvojio je prvo, a Đurček Matija (-50kg) drugo mjesto.

 

 

judo borilački sportovi jk ippon