[JAVNI POZIV] Traže se volonteri za utrku 100 Milja Istre

[JAVNI POZIV] Traže se volonteri za utrku 100 Milja Istre

5.2.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Tražimo volontere za utrku, ove godine nam treba značajno više angažiranih volontera, računamo da će nam biti dovoljno oko 350 osoba. Vremenski raspon angažmana je za većinu osoba između petka, 15, travnja ujutro do nedjelje, 17. travnja popodne. Naravno, ne u neprekinutom angažmanu, to bi ipak bilo malo previše. Ideja je da se za određena mjesta naprave smjene po 8 ili manje sati kako bi angažman svima bio nešto lakši.

 

Imamo razna zaduženja po stazi, ali za vas su najbitnija dežuranja na određenim kontrolnim točkama i stanicama s okrjepom. Na svakom mjestu će u istom trenutku biti uvijek bar dva volontera. 
Za svih smo pripremili volonterski paket koji se sastoji od službene majice i felpe utrke, a sigurno će svi volonteri dobiti i još pokoje iznenađenje, ovisno o sastavu sponzora. Svima je osiguran topli obrok u Buzetu i Umagu, a radimo na tome da volonterima omogućimo mjesto za spavanje u školi u Buzetu.
Prednost svakako imaju žitelji Istarske županije ali ćemo vrlo radi primiti i zainteresirane van Istre. Za koordinaciju volontera je zadužena Tamara Gobo (staff@istria100.com) koja stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Bilo bi sjajno kad bi se ljudi mogli prijaviti čim prije da za svih uspijemo osigurati volonterski paket odgovarajuće veličine.
Obrazac za prijavu se može ispuniti ovdje: https://airtable.com/shrwWWhG0eHC1z6hQ.


Hvala vam od srca!
P.S. čisto nešto malo tehničkih detalja: utrka 100 Milja Istre se održava po četvrti puta, od ove godine je i jedna od samo 18 utrka unutar svjetskog kupa (Ultra-trail World Tour). Uzevši u obzir da se godišnje na svijetu organizira više od 3.000 trail utrka, velika nam je čast da smo upravo mi izabrani u to ekskluzivno društvo. 


U sklopu manifestacije, organizira se šest utrka:

 

  • 100 milja: Labin - Umag 171 km 
  • 110 km: Lovran - Umag
  • 69 km: Buzet - Umag
  • 42 km: Motovun - Umag
  • cestovna utrka na 5 km u Umagu
  • Ledo 1 Milja Istre - dječja utrka u Umagu

 

Na utrci očekujemo više od 1300 natjecatelja iz cijeloga svijeta. Zasad je na utrku prijavljeno 1100 natjecatelja iz 43 države.


Web stranica utrke: www.istria100.com

Facebook page: www.facebook.com/100MilesOfIstria


Film od lani: https://www.youtube.com/watch?v=h_af-AfFb3o

 

 

Alen Paliska, SRK Alba

 

 

 

 

trail utrka utrka alen palsika volonteri poziv 100 milja istre