Jandroković u Danskoj s predstavnicima Rockwoola

Jandroković u Danskoj s predstavnicima Rockwoola

9.12.2010. // Barkun // Objavljeno u kategoriji Politika

Hrvatski ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković susreo se u četvrtak u Hedehuseneu, tijekom radnog posjeta Danskoj, s predstavnicima tvrtke Rockwool i s njima razgovarao o stvaranju poticajne poslovne klime koja pridonosi poslovnim aktivnostima i gospodarskom rastu, priopćeno je iz MVPEI-ja.

U razgovoru s predstavnicima tvrtke ministar Jandroković istaknuo je kako je stvaranje poticajne poslovne klime, koja pridonosi poslovnim aktivnostima i gospodarskom rastu, jedan od prioriteta programa gospodarskog oporavka hrvatske Vlade. Kako bi olakšala i potaknula daljnja strana ulaganja vlada je pokrenula niz mjera u cilju uklanjanja postojećih zapreka.

Jandroković je izrazio uvjerenje kako će se riješiti i problemi vezani uz početak redovnog rada tvrtke Rockwool u Pićnu. Podsjetio je pritom kako je hrvatska vlada u studenome zadužila Hrvatski fond za privatizaciju da se pobrine za izgradnju pristupne ceste prema tvornici što je preduvjet za dobivanje svih potrebnih dozvola za rad, kaže se u MVPEI-jevu priopćenju. Ministar Jandroković ponovio je kako ministarstvo vanjskih poslova i dalje pomno prati razvoj situacije te izrazio nadu u njezino rješavanje, prema priopćenju. (Hina)

jandroković rockwool pićan tvornica danska mvpei