Izvješće sa 94. redovne sjednice Poglavarstva Grada Labina

Izvješće sa 94. redovne sjednice Poglavarstva Grada Labina

27.11.2008. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Poglavarstvo Grada Labina je nakon objave konačne liste stipendista, donijelo je Odluku o objavi ponovnog javnog natječaja za dodjelu koncesije za obavljanje dimnjačarskih poslova na području Grada Labina. Po raspisanom javnom natječaju za davanje u zakup poslovnih prostora u vlasništvu Grada Labina, Poglavarstvo Grada Labina utvrdilo je tvrtku SIDAMO d.o.o. Labin za najpovoljnijeg ponuđača za poslovne prostore u Ulici 1. maja 4, Ulici G. Martinuzzi 11 i Trgu labinskih rudara bb dok je Elvis Blašković, vlasnik Obrta "Klaudio" najpovoljniji ponuđač za poslovni prostor na Trgu labinskih rudara 2.

Jedan od novih projekata Grada Labina je dovršenje uređenja Spomenika rudaru borcu za koje je na današnjoj sjednici donijeta Odluka o početku postupka javne nabave za uslugu izrade projekta uređenja i to pregovaračkim postupkom. Ovaj projekt planira se realizirati kroz dvije proračunske godine.

Poglavarstvo Grada Labina donijelo je i zaključke prema kojima Udruzi Limena glazba Labin dodjeljuje 20.000,00 kuna za podmirenje troškova nabavke novih uniformi, te 5 tisuća kuna za nedavno održani koncert pijanistice Ide Gamulin.

Radio Labinu na ime sufinanciranja manifestacije "Izbor sportaša Labinštine 2008." dodijeljen je iznos od 2.500,00 kuna.

Pozitivno je riješena molba Istarskih domova zdravlja-ispostava Dr. Lino Peršić Labin za potporu usavršavanja dr. Silvije Benković na temu "Ultrazvučna dijagnostika abdominalnih i torakalnih organa u dječjoj dobi" u iznosu od 5.500,00 kuna.

 

Foto: Spomenik rudaru u smijegu, Labin 

 

Poglavarstvo Labin sjednica zakup poslovnih prostora Silvija Benković Sidamo d.o.o Elvis Blašković Radio Labin izbor sportaša godine financiranje